Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (147/154) > >>

v3kac:
Cvh uopce nije drzavna nego privatna firma.

Pulss:

--- Citat: matija84m - 23 Listopad, 2020, 06:03:11 ---Gledaju i svoje slike tog vozila u nazad nekoliko godina, pa odma vide promjene koje su nastale kroz godinu ili vise.
Ali nije ni taj radnik u stanici kriv, vec njega nadziru kreteni koji sjede u kancelariji i nadgledaju sve preko slika i kamera. Onda on dobije po nosu ako nije podoban, mora bit đubre da bi ostal na radnom mjestu. Sve je to igra kako okrenut cim vise novaca u cim manjoj jedinici vremena. A novac je proklet i di je upleten tu je sranje.

--- Kraj citata ---
Kad san mu ja na teh opravdava svoja stop svitla na Civicu, redizajn i neredizajn, onda je samo izlista slike jedno 10 civica koji su tu godinu bili na tehnicki u toj stanici. Tako da po tome gledaju i nemos ga lagat tek tako.

challenbeen:
kad sam ja čunira svoju vitaru, lik me samo pita jel imam papire od homologacije za određene dijelove i ako nemam koliko hoću šamara (zna me)... srećom, izvadio sam sve potrebne papire, oni uzeli te sam čekao 20-tak minuta da me pozovu da po plaćam sve potrebno što sam morao  :toothy11: ... i udaljio sam se, što je brže bilo moguće ...

matija84m:
Sta se tice ispravnosti vozila to sve stoji i mora vozilo bit ispravno!!!

Ali zbog cega oni seru?
- amortizer je plinski, a mora bit na feder :icon_scratch:
- ako imas tockicu hrde na vratima. Pa koga to ugrozava :icon_scratch:
- celicne felge nesmiju imat tockice hrde. Ako ih pofarbas sa sprejom kojeg ce kisa oprat onda si ok :icon_scratch:
- svjetla moras imat kakva su org, pa makar se nista nevidi :icon_scratch:
- i tako mozemo nabrajat danima na koje sitnice gledaju samo da te sruse, a nista od toga nema veze sa sigurnoscu na cesti, niti koga ugrozavas. Tako da mi te neke stvari nikad nece bit jasne. Mislim da nisu ni njima.

Sreca je kaj uvjek nadem nekog poznatog, pa su kriteriji u granicama normale. Inace bi to bila nocna mora.
Samo se bojim kaj ce bit onoga dana kad nebude poznanstva vise.

v3kac:
Točno to, prije dva dana na vxru mi je prvo počeo sračkati kakav je to auspuh ovo ono, a originalan ?! Ja reko originalni, gleda on slegne ramenima, i onda trić trać srać da mi jedan žmigavac sprijeda malo bljedo svijetli,  samo da nešto seru i seru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju