Općenito > Propisi
Tehnički
Juka_91:
Evo doslo vrijeme da se rega i moja sr 50ka...prebacio sam prebivaliste u Zg i promjenio osobnu da ga mogu u Zg registrirat...danas stavio el. blokadu, dosao buraz od correctora covjek sve uredno stavio , jos moram gume promjenit jer su obe ispucale pa bi me rusili garant zbog toga. E sad ima li netko preporuku za neki tehnicki gdje nece bit picajzle...sve bi trebalo bit u redu jedini imam spuh zx, pa mi valjda nece nabadat to na nos i zezat me zbog toga. ..ima li netko da je nedavno bio iz Zg da je proslo.brzo i bezbolno.
NoName_ZG:
--- Citat: Juka_91 - 25 Lipanj, 2016, 14:45:38 ---Evo doslo vrijeme da se rega i moja sr 50ka...prebacio sam prebivaliste u Zg i promjenio osobnu da ga mogu u Zg registrirat...danas stavio el. blokadu, dosao buraz od correctora covjek sve uredno stavio , jos moram gume promjenit jer su obe ispucale pa bi me rusili garant zbog toga. E sad ima li netko preporuku za neki tehnicki gdje nece bit picajzle...sve bi trebalo bit u redu jedini imam spuh zx, pa mi valjda nece nabadat to na nos i zezat me zbog toga. ..ima li netko da je nedavno bio iz Zg da je proslo.brzo i bezbolno.
--- Kraj citata ---
A sve ti to ovisi na kog ces naletit, nigdje nije samo jedan tehnicar. Ja sam pred koji tjedan bio u Kraljevicevoj 24 i nije nikakvih problema bilo, pogledao covjek broj sasije, svjetla, zmigavce, brzinu izmjerio i to je to. Bio sam gotov za 3 min od kad sam dosao na red.
zvonkec92:
ja sam do nedavno srao po Baotiću u dubravi, ove godine su me bome fino iznenadili, Apriliu stavili na valjke, žmigavci štop i toje to nikakva provjera kočnica kao prošle god broj šasije niko nije gledo. prije par dana rego motor kod njih lik ga nije ni pogledo, otišo po fotić sliko ga i to je to a ni nezna jel opče ispravan il nije ( za moje dobro sve je ispravno al ovak je mogo doć neko sa ukradenim motorm ili pluispravnim regat ga i vozit se )
Tako da ću i sa sljedečim vozilo u baotić :D
Juka_91:
Još jedno pitanje...sutra idem na mup po probne tablice da mogu otic promjenit gume i do tehnickog, i sad me zanima, mogu li uplatiti odmah osiguranje za cijelu godinu, a ne samo za 3 dana koliko bi vrijedile probne. I zanima me kojim redom obavljam vadenje probnih...prvo uplata osiguranja ili prvo dobivanje probnih pa onda osiguranje, jer vidim da u osiguranju pise broj registarskih oznaka na koje glasi polica osiguranja a kako cu ja uplatit osiguranje ako imam odjavljene i vracene table jer sam mijenjao prebivaliste.....i da li zadrzavam isti broj probnih tabla ako uplatim osiguranje na tu oznaku i broj koje budu na tablama.
montis:
Možeš uplatiti osiguranje za cijelu godinu samo policu poslije odneseš da ti dopišu broj tablice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju