Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (121/154) > >>

Juka_91:
Sutra u auto dariju mjenjam  gume i onda idem u ak siget na tehnicki....sve je po ps, el. Blokada, sve plastike retrovizori, blatobran macje oko tablica pod 90 , jedino sto imam je zx spuh...sad me zanima jel ima.netko da je nedavno bio tamo na tehnickom kakva su iskustva, ?

zvonkec92:
kaj stvaraš dramu oko tog spuha, to prolazi najnormalnije i nemaš kaj brinut opče o tome

Patr1k747:
Evo danas jedva prosao , prvo el.blokada + prazne gume imao je oko 65 , pa sam ga jedva nagovorio kaj ga je drzal na 54 (55 smije) i onda kao sve u redu i onda me poslal po stražnji blatobran da mora biti radi slike (skinuo sam ga i samo zasarafio tablicu u okviru)

Ovako inace nije nista provjerio , serijski broj , zmigavce ,svijetla , nista...samo brzinu i slikal ga je . 420 kn + osiguranje 112 kn (bez popusta u eurohercu)

skoda90:

--- Citat: Patr1k747 - 28 Lipanj, 2016, 15:06:27 ---Evo danas jedva prosao , prvo el.blokada + prazne gume imao je oko 65 , pa sam ga jedva nagovorio kaj ga je drzal na 54 (55 smije) i onda kao sve u redu i onda me poslal po stražnji blatobran da mora biti radi slike (skinuo sam ga i samo zasarafio tablicu u okviru)

Ovako inace nije nista provjerio , serijski broj , zmigavce ,svijetla , nista...samo brzinu i slikal ga je . 420 kn + osiguranje 112 kn (bez popusta u eurohercu)

--- Kraj citata ---
Kakva je to el blokada ako ide 65  :icon_biggrin:
Cura danas platila 185 kn osiguranje isto euroherc  (batina)  ???

rs50e9:

--- Citat: Juka_91 - 28 Lipanj, 2016, 11:19:54 ---Sutra u auto dariju mjenjam  gume i onda idem u ak siget na tehnicki....sve je po ps, el. Blokada, sve plastike retrovizori, blatobran macje oko tablica pod 90 , jedino sto imam je zx spuh...sad me zanima jel ima.netko da je nedavno bio tamo na tehnickom kakva su iskustva, ?

--- Kraj citata ---

kao i na svakom tehnickom, podmazi da ga drzi na dozvoljenoj brzini
a ako ides u siget, trazi domagoja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju