Općenito > Propisi
Tehnički
Corector:
Skuter luna 2009 tehnicki pregled 172kn, skuter piaggio nrg 2003 202km.
Kupis jeftiniji skuter i dobijes jeftiniji tehnicki, pa jbt :dontknow:
petarpan:
mislim da sto stariji skuter placa vecu neku naknadu, za okolis il tak nesto... al nisam ziher
Patr1k747:
Trebao bi ubrzo na tehnicki , ali nemam iste retrovizore na aeroxu , tj. obodva su original ali jedan je od novijeg model , a jedna od starijeg , pa da li ce me za**bavat zbog toga ? :icon_scratch:
Corector:
--- Citat: Patr1k747 - 23 Lipanj, 2016, 10:39:39 ---Trebao bi ubrzo na tehnicki , ali nemam iste retrovizore na aeroxu , tj. obodva su original ali jedan je od novijeg model , a jedna od starijeg , pa da li ce me za**bavat zbog toga ? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nece te zajebavat, bitno da ih imas. I kad zavrsis sa tehnickim mjerenjem brzine slobodno zapali gumu na valjcima, po novome je to dozvoljeno.
Patr1k747:
Ma u knjizici je 50 znaci 55 smije s toleranciijom ...el.blokada+prazna guma i dodatni prsten i tek onda ide bez problema, ali imam "vjetar u leda" pa sumljam da cu to sve raditi ove godine .
Citam pa kako vam gleda fedre i to ? Pri nama samo svijetla i brzina i ajmooo
I da imam jedno pitanje ... kako je to sve usrano kada sam na serijskom Aragonu GP morao zategnuti zadnju kocnicu da bi prosao ? Mislim skuter je tak serijski napravljen i kaj ja sad tu mogu kaj ide brze ? mislim zna se kaj mogu , ali se pustis blesav :icon_tongue:
Teta ima istu situaciju s aeroxom, serijski sve blokade ko iz ducana , ali ista stvar .. oni njoj zasto ide brze ? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju