Općenito > Propisi
Tehnički
Tomi_ZG:
Koji fail bokte,ja bi im rekao stanica za tehnički pregled vam je tehnički neispravna,PALI STE
Corector:
A nis kaj ce rec, dok je on gledao sto se desilo ja okinuo 45kmh, zadnji kraj se ukopao u one valjke mislio sam da ce ih pojesti, a prednji gore. Poslje faila je stavio prednji kotac desno na limenu stepenicu, medjutim par puta se izbacio iz valjaka jer mora nesto drzati prednji kotac :toothy12:
Jacky7:
Da li se ikome desilo da mu teta na šalteru kod produzivanja registracije kaze da joj na monitoru pise "Postupak nije moguce dovršiti u STP - uputiti stranku u PU/PP" ?
Isao sam registrirat skuter, sve sam se uredno prijavia na tehnicki, potom mi je neki meštar pregleda motor, reka da je sve u redu i onda kod zadnjeg dijela tehnickog kad se treba pecatirat prometna, ona mi kaze da je neki error
Nikakve kazne nisan dobiva u zadnje 2 godine te mi nikad nista nije stizalo u poštanski sanducic, a i ta žena na šalteru kaže kako nije rijec o prometnoj kazni jer bi joj inace pisalo na ekranu monitora.... da li je netko možda imao slicno iskustvo?
jerrycro:
pa idi u MUP i znati ćeš sam odma zašto si blokiran za daljnju regu, otkud mi znamo šta si ti radio? :dontknow: možda je i motor pod ovrhom
Jacky7:
Naravno da idem sutra jer sad ne radi, zanimalo me samo da li je netko imao slicnih iskustava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju