Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (115/154) > >>

aragonY:

--- Citat: SF2 Freak - 07 Travanj, 2016, 11:23:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 10:56:53 ---Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene  ;D

--- Kraj citata ---
JEdnom sam bio pa je pežo 23kmh isao  :toothy9:  Covjek je mislio da ga zajebavam i bio je uvjeren da imam el blokadu. Cak je probao krug i nije isao više od 10kmh. 

--- Kraj citata ---

Sa prstenom?  Hahahaha

SF2 Freak:

--- Citat: aragonY - 07 Travanj, 2016, 12:29:20 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Travanj, 2016, 11:23:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 10:56:53 ---Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene  ;D

--- Kraj citata ---
JEdnom sam bio pa je pežo 23kmh isao  :toothy9:  Covjek je mislio da ga zajebavam i bio je uvjeren da imam el blokadu. Cak je probao krug i nije isao više od 10kmh. 

--- Kraj citata ---

Sa prstenom?  Hahahaha

--- Kraj citata ---
Da , hhh  lik se nije mogao pomiriti da nejde vise. Izuo mi je gas  skoro.

Corector:
Doso na tehnicki s BB masinom i zaboravio ukljuciti blokadu. Skuter skoro izletio iz valjaka i potrgao onaj pneumatski blokator prednjeg kotaca, jer se normalno, propeo ko mustang.  :laughing6:

Sto se tice maksimalne dozvoljene brzine, onoliko koliko vam pise u knjizici plus 10% tolerancije na to, i to je dozvoljeni maksimum.

Tomislav_32:
ahahahaha da mi je to bilo vidjet  :toothy12:

Speedhunter:

--- Citat: Corector - 14 Travanj, 2016, 10:28:00 ---Doso na tehnicki s BB masinom i zaboravio ukljuciti blokadu. Skuter skoro izletio iz valjaka i potrgao onaj pneumatski blokator prednjeg kotaca, jer se normalno, propeo ko mustang.  :laughing6:

Sto se tice maksimalne dozvoljene brzine, onoliko koliko vam pise u knjizici plus 10% tolerancije na to, i to je dozvoljeni maksimum.

--- Kraj citata ---

Hahhahahaha, sta su ti rekli XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju