Općenito > Propisi
Tehnički
aragonY:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Travanj, 2016, 11:23:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 10:56:53 ---Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene ;D
--- Kraj citata ---
JEdnom sam bio pa je pežo 23kmh isao :toothy9: Covjek je mislio da ga zajebavam i bio je uvjeren da imam el blokadu. Cak je probao krug i nije isao više od 10kmh.
--- Kraj citata ---
Sa prstenom? Hahahaha
SF2 Freak:
--- Citat: aragonY - 07 Travanj, 2016, 12:29:20 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Travanj, 2016, 11:23:37 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 10:56:53 ---Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene ;D
--- Kraj citata ---
JEdnom sam bio pa je pežo 23kmh isao :toothy9: Covjek je mislio da ga zajebavam i bio je uvjeren da imam el blokadu. Cak je probao krug i nije isao više od 10kmh.
--- Kraj citata ---
Sa prstenom? Hahahaha
--- Kraj citata ---
Da , hhh lik se nije mogao pomiriti da nejde vise. Izuo mi je gas skoro.
Corector:
Doso na tehnicki s BB masinom i zaboravio ukljuciti blokadu. Skuter skoro izletio iz valjaka i potrgao onaj pneumatski blokator prednjeg kotaca, jer se normalno, propeo ko mustang. :laughing6:
Sto se tice maksimalne dozvoljene brzine, onoliko koliko vam pise u knjizici plus 10% tolerancije na to, i to je dozvoljeni maksimum.
Tomislav_32:
ahahahaha da mi je to bilo vidjet :toothy12:
Speedhunter:
--- Citat: Corector - 14 Travanj, 2016, 10:28:00 ---Doso na tehnicki s BB masinom i zaboravio ukljuciti blokadu. Skuter skoro izletio iz valjaka i potrgao onaj pneumatski blokator prednjeg kotaca, jer se normalno, propeo ko mustang. :laughing6:
Sto se tice maksimalne dozvoljene brzine, onoliko koliko vam pise u knjizici plus 10% tolerancije na to, i to je dozvoljeni maksimum.
--- Kraj citata ---
Hahhahahaha, sta su ti rekli XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju