Općenito > Propisi
Tehnički
eladio:
cudno.. ajde pa javi sta je bilo
jerrycro:
--- Citat: Jacky7 - 25 Travanj, 2016, 17:13:02 ---Naravno da idem sutra jer sad ne radi, zanimalo me samo da li je netko imao slicnih iskustava
--- Kraj citata ---
pa ja sam recimo imo zadnji tehnički situaciju, ali bila je s autom. obavio tehnički, i treba mi ižigat prometnu i isto kaže - ne može. zašto ? imate neku blokadu na sebi ja to ne vidim ovdje o ćemu je riječ. odem u mup i naravno ženska sva sretna i uzjapurena printa uplatnicu kaže imate 300 kn kaznu od policije za parking. i jebaji ga, odem i platim (bio petak) , kaže nema šanse da danas regaš auto. odem na tehnički i bum, nema blokade prvi put u ovoj državi da je nešta teklo fluidno i da se iskoristilo umrežavanje fine, mupa , tehničkog , babe s placa i čovjeka koji ore njivu na selu
zvonkec92:
Dns iso s relijem na tehnicki, lik pogledo zmigavce, štop, sirenu. Izmjerio na valjcima 52.5 sa prstenom na variomatu, drzo ga manje od 10 sekundi na valjcima. broj sasije opce nije gledo, mogo sam komotno doc na regu sa jednim od rezervna dva relija kaj imam doma, ovaj put nisu kenjali za crne zmigavce. proso sam ko iz picke, sve zajedno me kostalo 520kn.. posle odma okreno 100km
deki_pu:
Čuo sam od zaposlenika tehničkog Brioni Pula da nema više prolaska ako skuter/motor nije u originalnom stanju. Znači niti sportski auspuh ne prolazi jer se navodno sve slika?! Kako bi se uopće ponašao kit na serijskom auspuhu privremeno?
JosipMarijanovic:
--- Citat: deki_pu - 30 Svibanj, 2016, 14:36:18 ---Čuo sam od zaposlenika tehničkog Brioni Pula da nema više prolaska ako skuter/motor nije u originalnom stanju. Znači niti sportski auspuh ne prolazi jer se navodno sve slika?! Kako bi se uopće ponašao kit na serijskom auspuhu privremeno?
--- Kraj citata ---
Ja sam prošao sa drečavim zx-om, kitom i sa 32km/h brzine. Svjetla, serijski broj i ostalo nije ni gledao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju