Općenito > Propisi
Tehnički
Dino-X race:
Ja sam danas obavio tehnicki. Znaci prijava i pregled, ono prvo placanje 128 kn, na kraju pregleda jos 190 kn. Osiguranje u Jadranskom 204 kn. Na valjcima sam napunio 52,7 km... Ali u papirima pise brzina 49 km i onda ide 10% tolerancije, to je do 55 km. Trebalo je dok je to skuzio, prvo je nesta kao slaba blokada ovo ono..ne smije preko 50 dok nije skuzio da imam toleranciju. Ali koliko sam ga skuzio ako ti je navedena brzina manja od 49 u papirima imas manje posto tolerancije i onda ne smije ici preko 50..ako sam dobro razumio.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
petarpan:
iskustvo od jucer...
triglav sa 40 % - 143kn ... ostalo kako je napisano
na valjcima 49 i provjerava gospon godiste jel ide pod 50 il 45 (fala bogu na staroj kanti :toothy12:)
i tak kroz pricu kaze da vise nema tolerancije 10%, cim predje 50 program ne pusta dalje, isto je i za 45.
jedino je nesto promrmljao pa nisam skuzio od koje godine racunaju 45kmh mada mi se cini da je bila neka 2007 sto mi je ful cudno al jbg.. u ovoj zemlji je sve cudno pa me ni ne cudi
jerrycro:
wtf? pa ja triglav sa 20 % osiguranje mi je 95,96 kn ispalo
Tomi_ZG:
Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene ;D
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 10:56:53 ---Ma nek smanje i na 25 kaj se mene tiče,oni smanjuju ja tokarim šire prstene ;D
--- Kraj citata ---
JEdnom sam bio pa je pežo 23kmh isao :toothy9: Covjek je mislio da ga zajebavam i bio je uvjeren da imam el blokadu. Cak je probao krug i nije isao više od 10kmh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju