Općenito > Propisi
Tehnički
SF2 Freak:
--- Citat: steeef - 01 Travanj, 2016, 11:30:54 ---
--- Citat: walkay - 01 Travanj, 2016, 11:25:22 ---Evo da vam napisem novosti u vezi tehnickog pregleda, jucer sam htio obaviti prvi tehnicki na Zip-u. Ful serijski skuter, auspuh SC22, 50 kubika... stavio sam prsten na variomat, skuter je isao na valjcima 52kmh i pao je zbog prevelike brzine. Po novom ne smiju skuteri prelaziti 49,5kmh inace padaju. Danas sam ponovo bio, stavio sam deblji prsten i skuter je iso 45,2 kmh i proso je.
--- Kraj citata ---
vec je pisano o tome da su stavili maks brzinu na 45 kmh uz toleranciju 10% pa to ispadne 49,5
--- Kraj citata ---
Meni je brzina bila 51kmh i prošao sam. :icon_scratch:
balicdim:
--- Citat: petarpan - 01 Travanj, 2016, 12:47:48 ---sto se osiguranja tice vec su prosle godine poceli sr... sa bonuslima al to samo neke kuce (euroherc mislim i jos neki) dok mi triglav uredno uracunao bonus i ispalo osjetno jeftinije... nije da reklamiram, raspitajte se al ja sam vec par godina i sa auto i sa skutom kod njjih jer mi je za auto ispalo i po parsto kuna jeftinie (od jedne kuce cak nekih 700kn :icon_scratch:)
--- Kraj citata ---
joj nemoj o eurohercu.... meni autoosiguranje sa njihovih 62% popusta ove godine košta 1262kn, s obzirom na financijsku situaciju dao sam se u šetnju i redom od osig. kuće do osig. kuće da bi me na kraju sa svim istim uvjetima i 50% poslice u croatia osig izašlo 960kn
tako da je moje mišljenje da euroherc ima dobar makreting sa poukom jednog teleoperatera (vezano za mačka u vreći i maglus veličanstvenim)
@walkay - 45km/h+10% je skoro godinu dana na snazi no oprašteno je jer se rijetko rega ispod 180 ;D
NoName_ZG:
Za mjesec i pol imam prvi put otkad sam polozio registraciju, osiguranje itd. Koliko ce me to sve skupa izac otprilike za 50ku?
ivano_007:
Ako je skuter regan cca. 550kn +-50kn, ako je skuter odjavljen, onda 100 eura.
walkay:
--- Citat: balicdim - 02 Travanj, 2016, 07:49:04 ---@walkay - 45km/h+10% je skoro godinu dana na snazi no oprašteno je jer se rijetko rega ispod 180 ;D
--- Kraj citata ---
Jbg znas da ja slabo vozim 50 ccm, a ovo cisto za svoju dusu... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju