Općenito > Propisi
Tehnički
JosipMarijanovic:
--- Citat: anabellas - 12 Ožujak, 2016, 09:05:53 ---To s prebacivanjem vrijedi u svakoj osig. Kuci?
I dali popust ostane i na tom vozilu s kojeg se povuklo?
Za 2 mj rega pa da se spremim :)
Sent from my nokia 3310 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ostane ti popust na vozilu. Ni smo u firmi to radili na kombijima ali je covjek rekao odma da uplatimo zastitu bonusa jer ako imas stetu na jednom vozilu onda ti se bonus umanji i na drugom ako si vukao bonus sa jednog na drugog.
nikola.dragicevic8:
Mozda je moglo i prosle godine u nekim osiguranjima, al nisam znao, jbg. Inace na tehnickom platis 128 kn prilikom prijave i 284 nakon sto prođes.
walkay:
Evo da vam napisem novosti u vezi tehnickog pregleda, jucer sam htio obaviti prvi tehnicki na Zip-u. Ful serijski skuter, auspuh SC22, 50 kubika... stavio sam prsten na variomat, skuter je isao na valjcima 52kmh i pao je zbog prevelike brzine. Po novom ne smiju skuteri prelaziti 49,5kmh inace padaju. Danas sam ponovo bio, stavio sam deblji prsten i skuter je iso 45,2 kmh i proso je.
steeef:
--- Citat: walkay - 01 Travanj, 2016, 11:25:22 ---Evo da vam napisem novosti u vezi tehnickog pregleda, jucer sam htio obaviti prvi tehnicki na Zip-u. Ful serijski skuter, auspuh SC22, 50 kubika... stavio sam prsten na variomat, skuter je isao na valjcima 52kmh i pao je zbog prevelike brzine. Po novom ne smiju skuteri prelaziti 49,5kmh inace padaju. Danas sam ponovo bio, stavio sam deblji prsten i skuter je iso 45,2 kmh i proso je.
--- Kraj citata ---
vec je pisano o tome da su stavili maks brzinu na 45 kmh uz toleranciju 10% pa to ispadne 49,5
petarpan:
sto se osiguranja tice vec su prosle godine poceli sr... sa bonuslima al to samo neke kuce (euroherc mislim i jos neki) dok mi triglav uredno uracunao bonus i ispalo osjetno jeftinije... nije da reklamiram, raspitajte se al ja sam vec par godina i sa auto i sa skutom kod njjih jer mi je za auto ispalo i po parsto kuna jeftinie (od jedne kuce cak nekih 700kn :icon_scratch:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju