Općenito > Propisi
Tehnički
anabellas:
Sta ti se drzis zakona koji jos nije ni donesen ;D
Sent from my nokia 3310 using Tapatalk
JosipMarijanovic:
--- Citat: anabellas - 12 Ožujak, 2016, 08:45:11 ---Sta ti se drzis zakona koji jos nije ni donesen ;D
--- Kraj citata ---
Kako nije? Pa po kojoj onda osnovi mi ukinu bonus? Prosao sam sva osiguranja i ista je prica. Cak i preko veza i vezica tu sa foruma koje pricaju da se moze sve i svasta, na kraju ispadne da se nemoze nista.
Grale:
--- Citat: nikola.dragicevic8 - 12 Ožujak, 2016, 01:03:35 ---Ja sam nexa registrirao prije 3 dana, samo mi naljepio naljepnicu poslikao i to je to. Btw, triglav osiguranje, polica na 50 % bonusa = 380 kn ( za 300 ccm ) prosle godine mi je bila prva polica i nisu se mogle povezivat police, sad mi je povuko s police za auto di imam 50 %. Tih 50% je povukao sa police od oca. Tako da se dobro raspitate prije nego platite, moze se sad od nove godine to kombinirat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I prošle godine se to moglo još. Meni je tak povučeno sa starog na skuter, pa sa skutera na auto za par mjeseci.
@tomi-kak imaš samo 40%?
anabellas:
To s prebacivanjem vrijedi u svakoj osig. Kuci?
I dali popust ostane i na tom vozilu s kojeg se povuklo?
Za 2 mj rega pa da se spremim :)
Tomi_ZG:
Grale na to pitanje ni ja ne znam odgovor,al iskreno nikad se nisam s tim zamarao pošto je i puno osiguranje za 50ku kikiriki,jedino ak je razlog kaj sam dosta šaltao stanice,a svaka je imala drugo osiguranje,a nekad mi se znalo dogodit da ista stanica iduće godine ne nudi isto osiguranje ko prošle nego su u kompi s drugim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju