Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (104/154) > >>

Ivan46:
ako im vi nedate svoje motore,da probaju,onda i ja necu ubuduce,jer upravo ste,jos da mi neki debil sjedne na njega,pa mi se rasipa sa njime.

SF2 Freak:
Dečki nezz kaj se sekirate ali ovo je moja pila i prošla tehnički ko Hitler Posljsku.

Na valjcima 35kmh sa dr.evom i srao je da je neispravan bla bla bla zato što nejde 50kmh, a nigje u zakonu ne piše minimalna brzina.

Ivan46:
pa kako si sa tim cudom proso tehnicki,sta ti je reko za to sto je cijeli izljepljen i za ovo nogar za zicu,ahahahah,koji si ti kralj. :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Uz sve to ne radi mu ni čuka ni bilo kakva signalizacija na satu jer nije bio spojen,ni sajla ni konektor,još mu je putem do stp-a na rupi čuka ispala pod tramvaj  :toothy12:

zvonkec92:
zalosno je kaj glupani na teh neznaju razliku izmedu elektronske i mehanicke blokade, suhom smo namontirali pixu na vario a ovaj tam je kenjo da ima elektronsku blokadu jer lajna nije bila jednaka, a nije zato kaj karb nije dobro nastelan pa trokira, i naravno iso je napravit krug sa skuterom jer smo ga ubjedivali da u voznji nis ne trokira, kad se i sam uvjerio napiso je da je proso.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju