Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (103/154) > >>

shegyi2000:
to ti ja kažem tko uopce garantira da oni imaju i vozacku dozvolu a ne ista drugo. ja mislim da je to njihova samovolja jer im se svidi pa da se malo provozaju. kako nitko nije provozao nijednog tomosa pucha ili ponija nego bi svi neke malo ljepše skutere probavali da vide jel sve ok.

shegyi2000:
Uputio sam sluzbeno mail u centar za vozila hrvatske pa sad me bas zanima  dali ce i sto ce odgovorit na moj upit.dali smiju sjedat i vozat se okolo sa nasim vozilima

shadow:

--- Citat: shegyi2000 - 10 Studeni, 2014, 13:56:31 ---Uputio sam sluzbeno mail u centar za vozila hrvatske pa sad me bas zanima  dali ce i sto ce odgovorit na moj upit.dali smiju sjedat i vozat se okolo sa nasim vozilima

--- Kraj citata ---

nesmiju

shegyi2000:
ja sam uvjeren 99,9% ali hocu da mi i oni to potvrde. da budem spreman kad dođem tamo

balicdim:

--- Citat: shegyi2000 - 10 Studeni, 2014, 16:32:06 ---ja sam uvjeren 99,9% ali hocu da mi i oni to potvrde. da budem spreman kad dođem tamo

--- Kraj citata ---

to je tvoja dobra volja da li ćeš mu dat da ga provoza izvan STP-a ili ne

sve što se događa unutar STP-a je snimano i uporabljivo u slučaju neispravnosti vozila i dokazivanja istog te se sve unosi u računalo gdje je dalje vidljivo od OS do ZG pa do DU i nazad u svakoj stanici zašto ti vozilo nije prošlo

nema više onog sistema - nisam prošao u jednoj stanici pa idem u drugu

nadalje, u slučaju da dođe do nekakvog oštećenja vozila, također kao dokazni materijal možeš zatražiti snimku od trenutka kad si došao ispred STP do izlaska sa oštećenim vozilom

sav proces ide uz potporu MUP-a jer nema snimke bez naloga....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju