Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (105/154) > >>

SF2 Freak:
Ma dajte svima se tresu gaće bzvz.

3alfa3:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Studeni, 2014, 10:27:47 ---zalosno je kaj glupani na teh neznaju razliku izmedu elektronske i mehanicke blokade, suhom smo namontirali pixu na vario a ovaj tam je kenjo da ima elektronsku blokadu jer lajna nije bila jednaka, a nije zato kaj karb nije dobro nastelan pa trokira, i naravno iso je napravit krug sa skuterom jer smo ga ubjedivali da u voznji nis ne trokira, kad se i sam uvjerio napiso je da je proso.

--- Kraj citata ---

To kaj lajna nije bila ravna i je razlog za pad. Nebitno kakva blokada bila, skuter mora radit "linearno"
Jasno je meni da valjci ne pruzaju dovoljan otpor pa onda skut trokira, el eto, zakon kaze da na valjcima lajna mora bit relativno ravna.
Meni je i bila takva, ali samo sa el. blokadom i prstenom na variu. Samo el. blokada - nije bila ravna (iako sam te godine prosao tehnicki)

Reponja:
Ajmo tehničari, trebam savjet...
Za potrebu priče, recimo da ove godine želim čist proći tehnički. El. blokadu ću naštelati uz novi aku, tako da brzina nije problem. Skuter bi atestirao sa drugim kotačima i vilicama. Umjesto 10ki idu 12ke i vile od F12 (ili F15, ne sjećam se više), uz nove gume. Recimo da će ostatak skutera biti po ps-u. Koliko bi mi love mogli uzeti za to na tehničkom? To bi obavio uz regu i osiguranje.. Može i otprilike cifra..

ljubo46:
Atest drugih dimenzija na vozilo je cca 250kn.
Polica osiguranja s 50 posto cca100kn ovisi o gradu. I tehnicki cca 400

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

andy:

--- Citat: ljubo46 - 13 Studeni, 2014, 09:06:12 ---Atest drugih dimenzija na vozilo je cca 250kn.
Polica osiguranja s 50 posto cca100kn ovisi o gradu. I tehnicki cca 400

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Si siguran da moze staviti druge dimenzije guma? Meni su rekli da se to ne moze na skuteru, jer kako proizvodac kaze te se moraju koristiti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju