Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (102/154) > >>

Ivan46:
na tehnickom gledaju,svijetla(dugo,kratko,stop svijetlo),zmigavce,buku motora,kocnice,i upravljivost motora,tj volan,to ti oni uzme motor pa napravi krug,da vide jel ti se okrece normalno itd,gume,i moras imati ispod tablice macje oko,mos staviti od bicikla,ako ga nemas pa skines poslije kad prodes tehnicki,i to je vise manje sve.

balki:
Kompletan tehn pregled se obavlja U stanici za tehn pregled po prooisanim procedurama. Znaci to sto kontrolor ima hir provozati vasa vozila van stanice je njegova samovolja.

Tomi_ZG:

--- Citat: balki - 06 Studeni, 2014, 10:20:51 ---Znaci to sto kontrolor ima hir provozati vasa vozila van stanice je njegova samovolja.

--- Kraj citata ---
Unutra nek proba par metara da vidi kočnice kaj se mene tiče,al jednom mi se jedan nadobudni htio vozikat okolo na okolo,samo sam stao ispred skutera i reko zovi šefa da ga priupitam nekaj,momentalno je sišao dolje i reko nek idem riješit papire,pošto je sve bilo ok,a ove fore nek prodaje deci od 15 godina,jer znam za par slučajeva di su pali sa dvokotača,a ni bicikl ne znaju vozit.

shegyi2000:
ja definitivno tvrdim da nitko ne smije vozati tvoje vozilo. sam postupak provjere tehničke ispravnosti vozila se ne moze i nesmije oslanjati na sposobnost i spretnost zaposlenih u stanici za tehnički pregled vozila. za svaku provjeru postoji instrument namijenjen tomu to bi bilo isto kao da ti on odokativnom metodom kaze da nije dobar eko test jer se jako osjeti iz auspuha.

balicdim:
upravo zbog takvih situacija (daj da ga provozam) dok nisam prodao skuter sam tražio STP sa kamerama u stanici i ispred

na zadnjem tehničkom mi je ispitivač ilitiga zaposlenik koji vrši dužnost službene osobe koja je "učena" za taj posao skoro pao sa skutera dok ga je tjerao van od aparata sa max brzinu do izlaza.....

da je roknio, prišio bi mu i duševnu bol u vrijednosti novog nexusa 500  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju