Općenito > Propisi
Tehnički
frane1012:
--- Citat: Grale - 13 Ožujak, 2014, 18:39:39 ---
--- Citat: frane1012 - 13 Ožujak, 2014, 13:05:19 --- :), oK, sad ste me malo ohrabrili. A moga bi recimo to kod fara malo prepiturati crnim sprejem tako da ne privlači pozornost. Far je zapravo improvizacija, komad pleksiglasa stavljen-nabijen isprid leča. To se vidi na onoj zadnjoj slici.
A kad već kupim sprej mogu onu plastiku sa strane motora proći . E zadnja guma mi je onak li la. Nije čelava ali nije baš naj. Jel to isto gledaju?
--- Kraj citata ---
Ako ti s tim pređeš tehnički, onda nam je stvarno država u banani :laughing7:
--- Kraj citata ---
;D, ne ne, ako moj skutko prođe tehnički to če biti u največoj mjeri > zasluga mojih vještina improvizacije i kamuflaže 8).
A gle kad ga gledaš ovako izgleda ok. A tu još moram stavit neku brtvu oko tog pleksiglasa da normalnije izgleda :). Naša san jednu u biloj boji a triba mi crna. I Grale, proša je on ovako teh. tamo 2010 i 2011.g. ;D
Ivan46:
meni to frane,izgleda sasvim ok.
mislim da neces,imati problema na tehnickom.
Jakov_99:
evo ako ekipa iz rijeke moze dat malo komentara
vjerovatno cu ubrzo na tehnicki pa me zanima kakvi su na skurinjama sa skuterima
znaci na sta posebno obracaju paznju kolko su strogi i tako
i opci dojmovi stanica za tehnicki pregled u rijeci (di je po vama najbolje)
TomoRI:
Neznam za škurinje jer sam do sada svaki put registrirao kod tower centra, iskustvo sa njima mi je stvarno u redu, skuter mi je uvjek vrtio 60-64 i uredno su držali na 48 da bi prošao, jednom si mi rekli da su mi gume pri kraju (zadnja je po sredini bila kao led) i prošao sam, zadnju regu sam došao pred tehničkim pregledom a skuter nije htio upaliti, kurblao ga je jedno 2-3 minute i kad ga je upalio nije držao ler i nekako je izvrtio na valjcima i ispleljao ga van. Ja se stvarno divim nekim ljudima na strpljenju, uredno me mogao srušiti. Sa njima samo pozitivna iskustva. Neznam da li šta promjenilo od 3mj 2013.
Aprilia97:
Skurinje zaobidi
Ja bi kod towera isao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju