Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (95/154) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: balicdim - 12 Ožujak, 2014, 11:28:38 ---meni je sad na tehničkom u napomenu u kompjuteru napisao da je plastika s desne strane gdje držim nogu zaguljena ali nije mi ništa rekao da moram to popravit do idući puta

--- Kraj citata ---
Jesi prošao ti,kaj je bilo sa spuhom i malossi naljepnicama ovaj put?

Ivan46:

--- Citat: frane1012 - 13 Ožujak, 2014, 13:05:19 --- :), oK, sad ste me malo ohrabrili. A moga bi recimo to kod fara malo prepiturati crnim sprejem tako da ne privlači pozornost. Far je zapravo improvizacija, komad pleksiglasa stavljen-nabijen isprid leča. To se vidi na onoj zadnjoj slici.
 A kad već kupim sprej mogu onu plastiku sa strane motora proći .  E zadnja guma mi je onak li la. Nije čelava ali nije baš naj. Jel to isto gledaju?

--- Kraj citata ---
sto se tice gume,to ti sto posto gledaju,ako je guma izlizana ili trula(mislim na one pukotine sa strane po bocnoj strani gume,to gledaju)tako da,ako je guma losa neces proci tehnicki.

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Ožujak, 2014, 13:24:46 ---
--- Citat: balicdim - 12 Ožujak, 2014, 11:28:38 ---meni je sad na tehničkom u napomenu u kompjuteru napisao da je plastika s desne strane gdje držim nogu zaguljena ali nije mi ništa rekao da moram to popravit do idući puta

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a kakve ima veze,ako imas malossi naljepnice na skuteru,nevidim razlog zasto bi te rusili radi toga.

Grale:

--- Citat: frane1012 - 13 Ožujak, 2014, 13:05:19 --- :), oK, sad ste me malo ohrabrili. A moga bi recimo to kod fara malo prepiturati crnim sprejem tako da ne privlači pozornost. Far je zapravo improvizacija, komad pleksiglasa stavljen-nabijen isprid leča. To se vidi na onoj zadnjoj slici.
 A kad već kupim sprej mogu onu plastiku sa strane motora proći .  E zadnja guma mi je onak li la. Nije čelava ali nije baš naj. Jel to isto gledaju?

--- Kraj citata ---
Ako ti s tim pređeš tehnički, onda nam je stvarno država u banani :laughing7:

miha12357:

inače ja sa ka magnet za pandure hehe  :headbang:
[/quote]

ee znam kak ti je  :headbang:

balicdim:

--- Citat: Ivan46 - 13 Ožujak, 2014, 15:29:48 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Ožujak, 2014, 13:24:46 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a kakve ima veze,ako imas malossi naljepnice na skuteru,nevidim razlog zasto bi te rusili radi toga.

--- Kraj citata ---

prošlo bez nekih peripetija, spuh je bio malo glasniji ali u toleranciji za prolaz, a naljepnice nisu ni gledane ovaj put  :happy3:

@Ivan46 - prošle godine je bilo prcanje da nije u originalu naljepnica na skuteru (malossi replica) te vjerovatno imam nešto što nije serijski tj. legalno za cestu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju