Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (97/154) > >>

NOX:
Meni je na skurinjama prosao bez problema a vrtio se 85 samo je rekao dodi sutra jer je danas kao neka kontrola i prosao

Aprilia97:
Ja sam bio tamo jednom na praksi,i 2-3 su pala zbog brzine..a opet,ovisi na kog naletis

infinity3768:
Ljudi sutra mislim na tehnicki sa svojim Jogom... Kocnice su super, nisac tablice he napravljen i ima dobar kut za tablicu, signalizacija i blokada su na mjestu prednja guma dobra ko nova, ali zadnja je dosta tvrda i istrosena po sredini...mislim ima jos ripni ali kojih 2mm a okolo 4mm i stara je al nema pukotine sa strane... I jos nesto, imam 2 vezice na skuteru koje sam morao stavit da bi drzale donje bocne plastike te mi ne radi kmh sat... bi li me mogli rusit zbog tog troje?

Sent from my GT-S7580 using Tapatalk

Ivan46:
radi tih vezica te nece gnjaviti,sto se tice kmh sata,nisam nikad iso sa 50-tkom na tehnicki,ali koliko znam on ce ga staviti na valjke,pa ce gledati na onom svom monitoru,kolika mu je brzina,ali nisam siguran za to.

a za gumu,ako je izlizana,rusit ce te radi toga sto posto.

marko0091:
brzinu gleda na valjcima ali neće te pustit ako ti km/h ne radi, susjed neki dan išao bez sajle i nije ga pustio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju