Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (87/154) > >>

Bokygs:
E,onda moras ici do tog covjeka koji je vlasnik u papirima i s njim radit ugovor.
Porez ne trebas placati.
Vozacka nema veze,i bez nje se moze
 prepisati i biti vlasnik vozila...

Begara:

--- Citat: Bokygs - 04 Svibanj, 2013, 16:08:21 ---E,onda moras ici do tog covjeka koji je vlasnik u papirima i s njim radit ugovor.
Porez ne trebas placati.

--- Kraj citata ---

A zašto moram raditi ugovor,jel to nužan uvjet da bi skuter mogao registrirati i prepisati na sebe?
Mislim da je stric tom čovjeku samo platio dogovorenu svotu bez ikakvog ugovora.

3alfa3:

--- Citat: Begara - 04 Svibanj, 2013, 16:33:29 ---
--- Citat: Bokygs - 04 Svibanj, 2013, 16:08:21 ---E,onda moras ici do tog covjeka koji je vlasnik u papirima i s njim radit ugovor.
Porez ne trebas placati.

--- Kraj citata ---

A zašto moram raditi ugovor,jel to nužan uvjet da bi skuter mogao registrirati i prepisati na sebe?
Mislim da je stric tom čovjeku samo platio dogovorenu svotu bez ikakvog ugovora.

--- Kraj citata ---

Kako je receno - da bi ga regao na svoje ime, moras radit ugovor sa vlasnikom (onaj koji je u papirima).

Sent from my HTC One X

SR:
Ne razumijem na koji nacin bi ti htio prepisati motor ili bilo koje vozilo na sebe bez kupoprodajnog ugovora?? mislim to zbilja ne kuzim kako moze uopce pasti na pamet...

nisi mozda razmisljao da taj prvi vlasnik (koji je po papirima i dalje vlasnik) moze npr. doci bilo koji dan u mup i prijavit da ste mu otudjili vozilo tj skuter.. gdje ti imas ista na papiru da si ti platio to vozilo? nigdje!

To je samo jedan (drzavi manje bitan) od 836 razloga zbog cega se radi kupoprodajni..

Begara:

--- Citat: SR - 04 Svibanj, 2013, 17:55:17 ---Ne razumijem na koji nacin bi ti htio prepisati motor ili bilo koje vozilo na sebe bez kupoprodajnog ugovora?? mislim to zbilja ne kuzim kako moze uopce pasti na pamet...

nisi mozda razmisljao da taj prvi vlasnik (koji je po papirima i dalje vlasnik) moze npr. doci bilo koji dan u mup i prijavit da ste mu otudjili vozilo tj skuter.. gdje ti imas ista na papiru da si ti platio to vozilo? nigdje!

To je samo jedan (drzavi manje bitan) od 836 razloga zbog cega se radi kupoprodajni..

--- Kraj citata ---

Pa raspitujem se čovječe kako sve ide, nisam nikad prepisao niti posjedovao ikakvo vozilo, logično da ne znam kak to sve funkcionira, zato pitam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju