Općenito > Propisi
Tehnički
SR:
Pa logicno ti je da za sva vozila koja kupis i platis! imas kupoprodajni, tebi prvensteno da zastitis samoga sebe, to ti je dokaz da si platio vozilo..
taj kupoprodajni ionako ostaje u mupu kada radis prijepis na sebe tj kada se u knjizice upisujes ti kao novi vlasnik, sve do tada ti je taj kupoprodajni dokaz da si ti vlasnik, naravno moras ga ovjerit kod javnog biljeznika...
sve ostalo ti je gore napisano, cijene i sve, odi to covjeka koji se vodi jos uvijek kao vlasnik u knjizicama, napravi kupoprodajni sa njime i ovjerite ga kod biljeznika, mozete skupa ili moze samo on otici, samo ti nemozes jer logicno jos nisi vlasnik vozila.. nakon toga odes u mup i radis prijepis na sebe.. tamo ti trebaju samo biljezi od 30kn...
mene je nedavno registracija, osiguranje, prijenos, tablice i knjizice sve skupa doslo malo manje od 1000kn u Zagrebu..
zekozna:
Prvo na ovjeru ugovora pa na tehnički pa u osiguranje pa opet na tehnički, kad ti naprave papire onda ideš u policiju pa onda natrag na tehnički po tablicu.
SR:
Upravo tako.. Malo se nasetas i navozas al jbg..
3alfa3:
Ili kao ja....
Dosao na tehnicki sa novim motorom, obavio tehnicki, platio osiguranje (u istoj prostoriji je osiguranje) i otisao kuci. Papire su oni odnijeli na muriju jutro poslije i ja dosao u podne po njih i tablicu.
Sent from my HTC One X
marinjo:
do 50 kubika se ne plača porez, najbolje ti uzmi osobnu od strica regaj motor i onda napravi ugovor sa njime...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju