Općenito > Propisi
Tehnički
Cruiser:
prvo ides na tehnicki, pa sa papirima koje dobijes odes u mup da ti to sve ovjere i onda nazad u stanicu za tehnicki pregled po regu. U glavnom kad dodes na tehnicki oni ti sve kazu tak da nemas brige
S.W.A.T.:
ljudi zanima me kako to ide kada se mjenja boja skutera?kako se to radi da ti i u papirima pise ta nova boja?kolko se placa...itd.
p.s.ja nisam isa registrirati skuter na prvu registraciju nakon kupnje...nego mi je to onaj lik di sam ga i kupio... :laughing7: :toothy10:
drugi...ono produzenje sam isa...al vec znate da tad i ne gledaju skuter...pa me sad zanima...sta sve gledaju na pregledu...osim brzine :toothy9:...sta se mora zadovoljiti da bi prosa tehnicki???
Dino:
Gledaju svitla,žmigavce,kočnice,ali to ti sve ovisi na kakvog naletiš,neki ne gledaju ništa osim brzine.Promjena boje u knjižici je 80kn
sweky:
meni je sve u redu za tehnicki osim sto zmigavci ne zmigaju nego samo gore i nema nosaca tablice
ce me zajebat radi toga?
i kolko ce me doci prva registracija polovnog vozila, kako se dobije onaj bonus na osiguranje?
Punisher:
--- Citat: S.W.A.T. - 25 Kolovoz, 2007, 00:00:07 ---ljudi zanima me kako to ide kada se mjenja boja skutera?kako se to radi da ti i u papirima pise ta nova boja?kolko se placa...itd.
p.s.ja nisam isa registrirati skuter na prvu registraciju nakon kupnje...nego mi je to onaj lik di sam ga i kupio... :laughing7: :toothy10:
drugi...ono produzenje sam isa...al vec znate da tad i ne gledaju skuter...pa me sad zanima...sta sve gledaju na pregledu...osim brzine :toothy9:...sta se mora zadovoljiti da bi prosa tehnicki???
--- Kraj citata ---
Meni je gledao sve: svjetla, kočnice, žmigavce i naravno brzinu na valjcima. Promjena papira je mislim 80kn i najbolje je onda ofarbati skuter u dvije boje. Onda će na papirima pisati višebojan i poslije ga možeš farbati do mile volje bez promjene papira ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju