Općenito > Propisi
Tehnički
enigma:
--- Citat: Nikon - 11 Srpanj, 2007, 12:02:02 ---ja mislin da po novome dobivas 5% godisnje :toothy11:
--- Kraj citata ---
na auto imam 50% a neda mi se prebacivat na skuter to... :toothy11:
eh 5 % je kutija šibica :toothy3:
BunnyRabbit:
Nakon prve godine dobivaš 10%, a onda svake još po 5%. Nećeš dobiti 50 % jer to više nesmiju davat. Jedino za kasko se može dogovarat (iako ti on za skutera ne treba), ali obavezno ne. Niti sa auta mislim da ne možeš prebacivat jer nije ista kategorija. Meni jučer sa 50% došlo sve skupa 318 kn (osiguranje 98 kn pa ti sa 10% ispada nekih 176 kn) znači ti bi trebao platit oko 396 kn. Jesam bio blizu? :toothy10:
enigma:
--- Citat: BunnyRabbit - 13 Srpanj, 2007, 14:36:02 ---Nakon prve godine dobivaš 10%, a onda svake još po 5%. Nećeš dobiti 50 % jer to više nesmiju davat. Jedino za kasko se može dogovarat (iako ti on za skutera ne treba), ali obavezno ne. Niti sa auta mislim da ne možeš prebacivat jer nije ista kategorija. Meni jučer sa 50% došlo sve skupa 318 kn (osiguranje 98 kn pa ti sa 10% ispada nekih 176 kn) znači ti bi trebao platit oko 396 kn. Jesam bio blizu? :toothy10:
--- Kraj citata ---
jako blizu :icon_biggrin:
dakle, ovako 132 kn za tehnički, i 10 % popust za osiguranje, odnosno nekih 288 kn...ukupno cca 420 kn...
inače, samo sam platio i otišao...nisu ni gledali skut :frajer:
bit će jer je novi, tj. star godinu dana... :toothy10:
sweky:
kupio sam polovni skuter, neregistriran je, sad cu ga staviti na svoje ime kod biljeznika, i zanima me dal moram ici u mup ako je neregistriran, i kako da ga registriram? samo odem na stanicu tehnickog pregleda i tamo rijesim ili moram prvo sredjivat papire u mup-u
Punisher:
Ja mislim da bi morao ići na policiju da ga registriraš, ali ćeš i svejedno morati ići na tehnički...
Odi ako imaš vrememena do stanice za teh. pregled pa ih pitaj da znaš sve što te čeka, i od procedure i za lovu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju