Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (10/154) > >>

devilldey:

--- Citat: enigma - 16 Srpanj, 2007, 08:45:25 ---
--- Citat: BunnyRabbit - 13 Srpanj, 2007, 14:36:02 ---Nakon prve godine dobivaš 10%, a onda svake još po 5%. Nećeš dobiti 50 % jer to više nesmiju davat. Jedino za kasko se može dogovarat (iako ti on za skutera ne treba), ali obavezno ne. Niti sa auta mislim da ne možeš prebacivat jer nije ista kategorija. Meni jučer sa 50% došlo sve skupa 318 kn (osiguranje 98 kn pa ti sa 10% ispada nekih 176 kn) znači ti bi trebao platit oko 396 kn. Jesam bio blizu?  :toothy10:

--- Kraj citata ---

jako blizu :icon_biggrin:

dakle, ovako 132 kn za tehnički, i 10 % popust za osiguranje, odnosno nekih 288 kn...ukupno cca 420 kn...

inače, samo sam platio i otišao...nisu ni gledali skut :frajer:

bit će jer je novi, tj. star godinu dana... :toothy10:

--- Kraj citata ---
Ja sam registrirao svoj prije 2mj. Novi. Na papiru koji dobiješ na tehničkom je pisalo da tehnički vrijedi do 2010. g. Da li to znaći da iduće godine samo produžujem reg bez tehničkog?  Možda je tako i tebi bilo pa ga nisu gledali.

3alfa3:

--- Citat: devilldey - 27 Svibanj, 2008, 18:07:54 ---Ja sam registrirao svoj prije 2mj. Novi. Na papiru koji dobiješ na tehničkom je pisalo da tehnički vrijedi do 2010. g. Da li to znaći da iduće godine samo produžujem reg bez tehničkog?

--- Kraj citata ---

Nemas tehnicki slijedece godine, ali trebas doc sa skuterom jer treba samo vidit broj sasije.

devilldey:
Super. Netriba blokada

ivanm:
navodno da ipak mjere brzinu..

devilldey:
e jbg onda. Ako mjeri brzinu isto kao i da radi tehnički. Svejedno ti naplati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju