Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (72/154) > >>

TomoRI:
također nikakvih problema u rijeci, ja registriram skuter na pećinama iznad towera. Prošle godine sam došao s poluzaštopanim karburatorom, motor je teško palio i jedva je primao gas ali sam i dalje normalno prošao, rekao mi je samo da ga uspije slikati i brzinu i da mogu ići, nije ništa rekao u vezi toga. Stvarno svaka čast ekipi.

Btw. dali je obavezna centralna na tehničkom?

Bokygs:
Po pravilu,ako je motor tvornički ima,onda je obavezna...

BeN.:
trebam pomoc

ovako dobio sam kaznu od 800kn zato sto mi je istekla prometna.
imam pecat i pise vrijedi od 11.08.2011 do 11.08.2012
tehnicki imam do 11.08.2013. skuter je 2009 godiste ali je kupljen 20.07.2011.
sad ne kontam kad kupis nov skuter ne moras 2 godine praviti tehnicki u prometnoj dobijes 2
pecata. kod zadjneg skuter kojeg sam isto kupio kad je bio nov nije bilo problema.

molim za brz odgovor

Grale:
Registrirat ga moraš svejedno svake godine :dontknow:
Ali svejedno, skuter ti je 2009. godište, da bi ti tehnički vrijedil 2 godine skuter mora bit proizvodnje te godine kad ga regaš prvi put.
Npr. kupiš danas skuter koji je 2013. godište i regaš ga, tehnički ti vrijedi 2 godine.
A da kupiš skuter 2011. godište(nov iz salona svejedno), regaš ga, al ti tehnički ne vrijedi 2, već jednu godinu.
Malo bezveze al tak je

3alfa3:

--- Citat: Grale - 27 Ožujak, 2013, 19:25:31 ---Registrirat ga moraš svejedno svake godine :dontknow:
Ali svejedno, skuter ti je 2009. godište, da bi ti tehnički vrijedil 2 godine skuter mora bit proizvodnje te godine kad ga regaš prvi put.
Npr. kupiš danas skuter koji je 2013. godište i regaš ga, tehnički ti vrijedi 2 godine.
A da kupiš skuter 2011. godište(nov iz salona svejedno), regaš ga, al ti tehnički ne vrijedi 2, već jednu godinu.
Malo bezveze al tak je

--- Kraj citata ---

A kaj ak na regu dodjes par dana iza nove godine? :)

Meni je lik precvikao nsljepnicu samo za godinu dana (motor kupljen krajem 2012, a regan prije tjedan dana) i doso drugi dan po tablicu i novu naljepnicu da ju precvika za 2 godine i nije bilo problema.
U prometnoj ionako pise samo datum prve rege....
Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju