Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (73/154) > >>

danc00:
Bratić bio prije ovog snijega na tehničkom, i vratili ga doma jer ima xenon 6000k, veli mu lik da previše plavo svijetli. Nema skuter nego motor, pa mi još čudnije..znači ipak su postrozili kao sto su najavili ovo sa neserijskim xenonima aka from cajna.

Jel bil neko ove godine sa skuterom a da ima xenon?

Sent from my HTC One X

balicdim:
ako na motoru nema perač farova (u što sumnjam da ima) nemože proći sa aftermarket xenonima

kad sam ja bio sa autom na onom besplatnom TP-u lik mi je rekao u startu da padam zbog xenon-a, nije bila ptoblem ni ručna koja je hvatala na zadnji zub, ni istekla prva pomoć već samo xenon jer mi auto nema perače farova (boja je bila više plava nego bijela)

pregledao je i instalacije i kad je vidio china balast kako visi na nosaču dobro da sam nije počupao van xenone  ;D

još je na kraju rekao da nije vidio balaste i ožičenje i da je boja bijelja da bi me možda i pustio iako nemam perače farova

pajdo mi je bio sa i30 (leća+xenon iz metro-a) prošao je, zašto, kaže ovako, postoji verzija i30 sa lećom i original xenonom , pregledano ožičenje sve uredu, kako, uvukao je sve kablove u crno pvc crijevo i balaste je prefarbo sa crnom bojom te je na njih nabacio preko njih neku naljepnicu koja je šljaštila kao da je neka deklaracija

a nadalje, sve ti je to kako naiđeš na djelatnika što je već stara škola na tehničkom

danc00:

Pitam kaj rade sa skuterima...dal i njih sad tak maltretiraju?

A kaj se auta tiče, ne moraju biti peraci ako ima automatsko upravljanje farovima.

Sent from my HTC One X

balicdim:

--- Citat: danc00 - 28 Ožujak, 2013, 08:26:13 ---

Pitam kaj rade sa skuterima...dal i njih sad tak maltretiraju?

A kaj se auta tiče, ne moraju biti peraci ako ima automatsko upravljanje farovima.

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

pa ako finski rečeno prcaju vlasnike automobila zašto nebi i motocikliste

3alfa3:
I na motori.hr se javljaju ljudi da xenon na motoru ne prolazi tehnicki

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju