Općenito > Propisi
Tehnički
pralas:
balicadim:care ajde mi reci disi išao na tehnički,jel mozda tu kod tifona našega? ;D
tamo rade idioti pička im materina,mene su isto nadrkali ali me nisu pustili,pitam zbog toga sto su i mene zajebavali zbog naljepnica na skutera a to samo mogu napraviti maloumni debili iz tog tehničkog u Osijeku...
više nikad tamo nisam otišao,moj savjet ti je da ides u Josipovac na tehnički...ja sam tamo isao prosle godine i normalno se ponašaju...
ovaj Osijek vise nije normalan jebes mi sve,em na policija zajebava za svaku sitnicu em ovi debili mutavi na tehničkom
danc00:
--- Citat: balicdim - 11 Ožujak, 2013, 18:56:11 ---sve je to ok, lik radi svoj posao kao i svi mi koji radimo, no toliko bit bahat i ici udarat kontru ljudima to je vec preslo svaku mjeru
znam da je i njemu rizik ako pusti tehnicki neispravno vozilo u promet jer bi i on popusio da nekog zaustavi policija a 10min prije je prosao tehnicki...
prije nekih mjesec i pol sam bio sa pajdom na tehnickom, sve ispravno na autu, da bi pregorila zarulja na pola tehnickog ispita i ovaj ga rusio, pajdo morao izac iz stanice i ponovit cijeli proces umjesto da su mu dali da odmah nakon provjere kocnica u stanici promijeni netom pregorjelu zarulju (citaj dodatnih 45minuta cekanja)
--- Kraj citata ---
Muški si ti to sve podnesel, ja bi puknul i zahvalil se i rekel bi im da idem novce ostavit u drugu teh. stanicu. Idu mi dva frenda za tog nadzornika kod tehničkog pregleda pa malo znam o tome...
Oni jesu dužni napraviti detaljni pregled, i slika mora biti identična onoj po katalogu, jer ak nije onda oni odgovaraju. A to kaj buš ti napravil sa skuterom kad izađeš van iz stanice nije njihova briga nit odgovaraju za to, tak da te policajac zaustavi i nakon 10m od stanice on ne odgovara za to, jer je skuter iđen na valjcima max. 50km/h i to je sve.
A za naljepnice uopće neću komenirat, trebal si mu reći ali doslovno da je budala, i da je tvoj skuter i da buš ti gore ljepil kaj te volja, jer nigdje ne piše da je zabranjeno. Najbolje da ti je rekel da jedina naljepnica koja na skuteru mora biti je od tehničkog ;D ...
Ali butite pametniji od njih, i dofurajte im serijski skuter, a on nek obavi kaj hoće ak se bude glupiral recite mu da je glup i smijte se mu...kod mene su zbilja dečki u redu ali čul sam već par sličnih prića tvojoj.
Sa 50ccm te maltretiraju na tehničkom, maltretiraju te policajci kad te zaustave, ne smiješ više od 50ccm.... sjebana kategorija :)
balicdim:
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2013, 22:07:37 ---care ajde mi reci disi išao na tehnički,jel mozda tu kod tifona našega? ;D
--- Kraj citata ---
kako si znao ? :laughing7:
bio sam tankat i reko kad sam već tamo mogao bi odmah riješit tehnički, a i nije bilo gužve pa si rekoh ajd idem to skinit s leđa jer svejedno moram to obavit
pralas:
--- Citat: balicdim - 12 Ožujak, 2013, 07:33:43 ---
--- Citat: pralas - 11 Ožujak, 2013, 22:07:37 ---care ajde mi reci disi išao na tehnički,jel mozda tu kod tifona našega? ;D
--- Kraj citata ---
kako si znao ? :laughing7:
bio sam tankat i reko kad sam već tamo mogao bi odmah riješit tehnički, a i nije bilo gužve pa si rekoh ajd idem to skinit s leđa jer svejedno moram to obavit
--- Kraj citata ---
eto vidis,sve mi je odmah bilo jasno,sta reci osim idioti ;)
Reponja:
Bokte, čitam i ne vjerujem :o . U Rijeci je normala ekipa po tom pitanju, čak ti i prije pregleda kažu ako vide da zbog nečeg nećeš proći..
Stvarno nemam pogovora (osim kad su me zbog nedostatka desnog retrovizora vratili doma, to je bilo glupo. Prošao sljedeći dan),
korektni su, nije da maltretiraju za sitnice, ali se ipak drže slova i zakona. Nekako je ležernija atmosfera, valjda su svjesni da smo mi
(mušterije) ti na kojima zarađuju za kruh.. Imam 4 mjesta u Ri (i bližoj okolici) za napraviti tehnički, bio do sada na sva 4 (ovisi o vozilu)
i nigdje me nisu maltretirali, ružno gledali ni tražili dlaku u jajetu. Možda im se vrti u glavi "Vidi šta budala vozi, ako ga nije briga za sebe,
šta će tek meni napraviti? Bit ću dobar..." ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju