Općenito > Propisi
Tehnički
daRio:
--- Citat: balicdim - 11 Ožujak, 2013, 08:47:03 --- "nisam rekao skuter već svijetlo"....
--- Kraj citata ---
Ovo quotano ti samo po sebi govori sa koliko stručnom osobom imaš posla.
Sa druge strane ga i razumijem,došao si mu sa skuterom koji izgleda kao neki R i naravno da mu je sumnjivo da ide samo 50 kmh jer možda ni nezna da veliki broj ljudi stavi blokadu za tehnički i opet ju skine.Opet sa njegove strane velika količina neinteligencije a i po tvojim riječima nekulture.
Što se naljepnica tiče....nije više znao kako da ti napakosti pa se lovio za to jer njemu skuter očito izgleda nakićen kao božiučno drvce i to ga odmah tjera na pomisao da si u prekršaju.Opet neinteligencija jer iskusni kontrolor kao i policajac zna kako će te unakaziti i opet smo došli do njegove neinteligencije.
Bravo za tebe,prošao si a žao mi je kaj si to proživljavao ali.......Welcome to Croatia.
balicdim:
sve je to ok, lik radi svoj posao kao i svi mi koji radimo, no toliko bit bahat i ici udarat kontru ljudima to je vec preslo svaku mjeru
znam da je i njemu rizik ako pusti tehnicki neispravno vozilo u promet jer bi i on popusio da nekog zaustavi policija a 10min prije je prosao tehnicki...
prije nekih mjesec i pol sam bio sa pajdom na tehnickom, sve ispravno na autu, da bi pregorila zarulja na pola tehnickog ispita i ovaj ga rusio, pajdo morao izac iz stanice i ponovit cijeli proces umjesto da su mu dali da odmah nakon provjere kocnica u stanici promijeni netom pregorjelu zarulju (citaj dodatnih 45minuta cekanja)
daRio:
--- Citat: balicdim - 11 Ožujak, 2013, 18:56:11 ---
znam da je i njemu rizik ako pusti tehnicki neispravno vozilo u promet jer bi i on popusio da nekog zaustavi policija a 10min prije je prosao tehnicki...
--- Kraj citata ---
Kod tebe uopće nije bila upitna teh. ispravnost ako ćemo iskreno već je problem bio u njemu tako da ga ne trebaš braniti.
pajo:
kod vas su stvarno rigorozni što se tiče pregleda skutera.ovdije kod mene u pu stvarno nisam čuo od kolega da tako znaju zezati i tražit sitnice da ruše?doduše ćak se potrude da uljepšaju skuter i prođeš... ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: pajo - 11 Ožujak, 2013, 19:05:44 ---kod vas su stvarno rigorozni što se tiče pregleda skutera.ovdije kod mene u pu stvarno nisam čuo od kolega da tako znaju zezati i tražit sitnice da ruše?doduše ćak se potrude da uljepšaju skuter i prođeš... ;D
--- Kraj citata ---
I kod nas ima svakakvih pacijenata al fala bogu u zg-u ima hrpa stanica pa mozes otic drugdje,na zalost te srece nisu oni iz manjih gradova pa moraju ic lokalnom panju koji nije dugo j### pa onda njih to dopadne. Evo ja sam neki dan isto bil na tehnickom,pogledal mi je samo broj sasije i stavil ga na valjke,izmjerena brzina je bila 29kmh pa me ovaj kaj mjeri malo cudno pogledal i pital kaj je to,ja sam mu rekel da je u gepeku el. blokada i da se da nastelat da ide brze al mi se nije dalo i da je ak hoce mogu nastelat pred njim i da me mora pustit bez obzira jer i ja i on znamo da nema najmanje propisane brzine,normalno da me pustil
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju