Općenito > Propisi
Tehnički
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 02 Studeni, 2011, 16:12:27 ---Cekaj malo, kaj ak skuter s kojim si napravil sranje nije u mogučnosti uopče proči tehnički nakon prometne nesreće, i recimo ako je i u mogučnosti ti jednim klikom uključiš el. blokadu i sve je po propisu! A druga stvar, jel skuter uopče mora na tehnički pregled nakon prometne nesreće??
--- Kraj citata ---
Kod procjene stete ce djelatnik osig. kuce trazit dlaku u jajetu. Najcesce ako napravis sa skuterom stetu na autu, skut ce bit nevozan i neces imat problema.
Al kaj ak zgazis dijete na cesti sa takvim skutom? U tom slucaju, odsteta moze biti vise stotina tisuca kuna + trajni ivaliditet = skoro pa kao dozivotno uzdrzavanje. Tada ce ti osig. kuca provjerit svaki seraf jer nisu blesavi platit nesto sto mozda ne moraju.
OK, vjerojatno pretjerujem, ali taj scenarij je moguc.
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 02 Studeni, 2011, 17:40:04 ---ili je zakon da se ne smiju skidati blatobrani sa skutera...onda nisam znal to, ok!
--- Kraj citata ---
Izmedju ostalog i to.
Probaj skinut prednji blatobran pa vidi oces li proc (neces)
IvanRox:
--- Citat: Grale - 02 Studeni, 2011, 17:23:21 ---znam kak ide u praksi...100 kn radniku na tehničkom i 100 kn osiguravatelju...i prolaziš...al dobro opet nemože ti on sad sredit da prođeš sa starim golfom bez kočnica trulim samo kaj se ne raspadne i takve spike...nego ona manja "neispravnost"...kao recimo brzina...nije te pustio radi toga jer slikaju skuter pa se na slici već vidi da je tablica na nedozvoljenom mjestu...
--- Kraj citata ---
ja sam imo isto tako tablicu i prošo sam
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Studeni, 2011, 17:47:11 ---Izmedju ostalog i to.
Probaj skinut prednji blatobran pa vidi oces li proc (neces)
--- Kraj citata ---
Drugo je prednji a drugo zadnji, ovo čak ni ne znam jel 100% serijski dio, ili je to na skuteru samo zbog homologacije....mislim na taj zadnji blatobran, jer koji će to k na skuteru, pa kotač je ispod sica i automatski je taj rep blatobran...a ova plastika je kao nosač tablice...
Ma ubiti rekel sam i njemu, da ga ja ne razmem i ne razmem to, svake godine ak on baš hoće došel budem s blatobranom i nek ga tak slika, meni nije teško to namontirat gore za 5min...razmel bi da tablica nije na propisanom položaju ali ovak :dontknow: :dontknow:
@IvanRox - jel imaš sliku kak točno si imal tablicu da vidim! :icon_thumright:
IvanRox:
--- Citat: danc00 - 02 Studeni, 2011, 21:44:20 ---@IvanRox - jel imaš sliku kak točno si imal tablicu da vidim! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
iam al na faceu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju