Općenito > Propisi
Tehnički
brembo_fs:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Studeni, 2011, 17:46:29 ---Kod procjene stete ce djelatnik osig. kuce trazit dlaku u jajetu. Najcesce ako napravis sa skuterom stetu na autu, skut ce bit nevozan i neces imat problema.
Al kaj ak zgazis dijete na cesti sa takvim skutom? U tom slucaju, odsteta moze biti vise stotina tisuca kuna + trajni ivaliditet = skoro pa kao dozivotno uzdrzavanje. Tada ce ti osig. kuca provjerit svaki seraf jer nisu blesavi platit nesto sto mozda ne moraju.
OK, vjerojatno pretjerujem, ali taj scenarij je moguc.
--- Kraj citata ---
niti malo ne pretjerujes ziva istina :headbang: kad nebi trazili dlaku u jajetu i kad bi se sa svim slagali
da isplacuju pa gdje bi oni bili.. :icon_scratch: a mislim da prvo sto gledaju je,jeli guma celavica :toothy9:
ako je..nema pomoci :dontknow:
jebiga..takav proces i sta mozes.. :angry7:
balicdim:
--- Citat: brembo_fs - 11 Studeni, 2011, 01:51:43 ---
niti malo ne pretjerujes ziva istina :headbang: kad nebi trazili dlaku u jajetu i kad bi se sa svim slagali
da isplacuju pa gdje bi oni bili.. :icon_scratch: a mislim da prvo sto gledaju je,jeli guma celavica :toothy9:
ako je..nema pomoci :dontknow:
jebiga..takav proces i sta mozes.. :angry7:
--- Kraj citata ---
sve ovisi na kakvog djelatnika se naiđe, ispred mene prošle godine bio lik sa ćelostonkama na tekničkom i kod osiguravatelja je prošao bez problema, meni lik iz osiguravajuće kuće izašao van i pregledavao skuter (CO godinama kod njih od kuće do auta) i pita od čega je ovo i ovo, a lik bio u EUROH dok su se meni rješavali papiri za tehnički i njemu ništa, došli do "valjka" meni malo bio skut izgreban opet pitanje od čega i kada, a njemu za gume nije ništa rečeno nego ga lik opomene da mu skut ne bi smio bit prljav od blata dok ga vozi na tehnički
brembo_fs:
Slazem se..ali kazem u slucaju prometne nezgode,ako je guma celava
da tesko da se moze sto izvuci,naj#bo si ko veliki :icon_scratch: a mozda
ipak i nisu toliko pametni :laughing7: :laughing7: bas me zanima jeli tko imao
takvu situaciju,pa da napise sto :icon_scratch: :dontknow:
Jole.ri:
do sad se uvijek prolazilo uz sitne cake,,,
ali upravo razglabajuci o ovakvim stvarima i nazovi " vezama"
sve je teze i teze...
upravo zato sta je postalo normalno da se zna das 100kn pa prodjes,a i onda se to otvoreno o tome prica,,,
to ce nas skupo kostat vidjet ce te...vec je... :(
danc00:
--- Citat: balicdim - 13 Studeni, 2011, 14:27:05 ---sve ovisi na kakvog djelatnika se naiđe, ispred mene prošle godine bio lik sa ćelostonkama na tekničkom i kod osiguravatelja je prošao bez problema, meni lik iz osiguravajuće kuće izašao van i pregledavao skuter (CO godinama kod njih od kuće do auta) i pita od čega je ovo i ovo, a lik bio u EUROH dok su se meni rješavali papiri za tehnički i njemu ništa, došli do "valjka" meni malo bio skut izgreban opet pitanje od čega i kada, a njemu za gume nije ništa rečeno nego ga lik opomene da mu skut ne bi smio bit prljav od blata dok ga vozi na tehnički
--- Kraj citata ---
Trebaš biti pacijent da ne vidiš oglasnu ploču sa VELIKIM SLOVIMA, "vozilo mora biti očišćeno i podmazano prije ulaska u stanicu" BArem je tako kod mene!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju