Općenito > Propisi
Tehnički
3alfa3:
Ja ne znam kako to u praksi ide, ali vidim logiku da bi se to dalo tako sredit pa makar i besplatno. Zaposlenik osiguranja ce u tom slucaju imat novog "klijenta", a sefovima je to jedino bitno.
Ionako ce vas gadno izjebat kad napravite sudar u kojem ce se vidit da vam je skuter teh. neispravan i osiguranje vam tada nije duzno isplatit stetu prema onom kome ste napravili stetu. Tada ce ta osoba dobit novce iz fonda kojeg imaju osig. kuce, a vasa osig. kuca ce tuzbom od vas dobit taj iznos - prakticki cete vi platit svu nastalu stetu.
Kako bilo, zajebana su vremena i novaca je malo. Sada osig. kuce do zadnjeg detalja paze da ne plate nesto sto ne trebaju, a u slucaju da sa cak i potpunom serijalom, ali bez blokada (sto je teh. neispravno vozilo) napravite sranje, moze biti velikih (financijskih) problema za vas.
Jebiga, tako je to....
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Studeni, 2011, 15:43:11 ---Ja ne znam kako to u praksi ide, ali vidim logiku da bi se to dalo tako sredit pa makar i besplatno. Zaposlenik osiguranja ce u tom slucaju imat novog "klijenta", a sefovima je to jedino bitno.
Ionako ce vas gadno izjebat kad napravite sudar u kojem ce se vidit da vam je skuter teh. neispravan i osiguranje vam tada nije duzno isplatit stetu prema onom kome ste napravili stetu. Tada ce ta osoba dobit novce iz fonda kojeg imaju osig. kuce, a vasa osig. kuca ce tuzbom od vas dobit taj iznos - prakticki cete vi platit svu nastalu stetu.
Kako bilo, zajebana su vremena i novaca je malo. Sada osig. kuce do zadnjeg detalja paze da ne plate nesto sto ne trebaju, a u slucaju da sa cak i potpunom serijalom, ali bez blokada (sto je teh. neispravno vozilo) napravite sranje, moze biti velikih (financijskih) problema za vas.
Jebiga, tako je to....
--- Kraj citata ---
Cekaj malo, kaj ak skuter s kojim si napravil sranje nije u mogučnosti uopče proči tehnički nakon prometne nesreće, i recimo ako je i u mogučnosti ti jednim klikom uključiš el. blokadu i sve je po propisu! A druga stvar, jel skuter uopče mora na tehnički pregled nakon prometne nesreće??
A na tehničkom su se malo uozbiljili, ovo mi je druga godina da me nisu pustili zbog tablice, dobro 1. put je bila na repu, a sad je bila na nosaču za tablicu, i makar mi je frend i makar je sin od šefa te stanice, i makar poznam još par tehničara nisu mi mogli pomoći dok nisam prešel doma po BLATOBRAN i stavil tablicu na njega!! Ovo za valjke su mi narihtali ali ovo ne! E da, brzina mi je zapisana 50,1km/h i na kraju piše "stanje- LOŠE" :toothy12: :laughing7: s tim bi jedino mogel imati problema!
E da, tablica je bila na nosaču, pravilno osvjetljena i pod istim kutem kao kad je na blatobranu, sve u svemu tablica je gore 100% kak treba, ali nije na blatobranu kak je serijski na slici i odmah je neispravan :dontknow: :dontknow: malo glupo ali istinito!
Grale:
znam kak ide u praksi...100 kn radniku na tehničkom i 100 kn osiguravatelju...i prolaziš...al dobro opet nemože ti on sad sredit da prođeš sa starim golfom bez kočnica trulim samo kaj se ne raspadne i takve spike...nego ona manja "neispravnost"...kao recimo brzina...
--- Citat: danc00 - 02 Studeni, 2011, 16:12:27 ---Cekaj malo, kaj ak skuter s kojim si napravil sranje nije u mogučnosti uopče proči tehnički nakon prometne nesreće, i recimo ako je i u mogučnosti ti jednim klikom uključiš el. blokadu i sve je po propisu! A druga stvar, jel skuter uopče mora na tehnički pregled nakon prometne nesreće??
A na tehničkom su se malo uozbiljili, ovo mi je druga godina da me nisu pustili zbog tablice, dobro 1. put je bila na repu, a sad je bila na nosaču za tablicu, i makar mi je frend i makar je sin od šefa te stanice, i makar poznam još par tehničara nisu mi mogli pomoći dok nisam prešel doma po BLATOBRAN i stavil tablicu na njega!! Ovo za valjke su mi narihtali ali ovo ne! E da, brzina mi je zapisana 50,1km/h i na kraju piše "stanje- LOŠE" :toothy12: :laughing7: s tim bi jedino mogel imati problema!
E da, tablica je bila na nosaču, pravilno osvjetljena i pod istim kutem kao kad je na blatobranu, sve u svemu tablica je gore 100% kak treba, ali nije na blatobranu kak je serijski na slici i odmah je neispravan :dontknow: :dontknow: malo glupo ali istinito!
--- Kraj citata ---
nije te pustio radi toga jer slikaju skuter pa se na slici već vidi da je tablica na nedozvoljenom mjestu...
danc00:
Da, da ,da znam ja da slikaju i da slika ide u HAK ili kud već, ali kak to more biti nedozvoljeno ti meni objasni=????? Ak sam rekel kak stoji! Koji zakon krši ova moja tablica ak je na istom položaju samo nema blatobrana, ili je zakon da se ne smiju skidati blatobrani sa skutera...onda nisam znal to, ok!
Grale:
aha...ja sam mislil da si ti imal tablicu pod repom ili sastrane...a on te za blatobran jebal...hehe... a :dontknow: za to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju