Općenito > Propisi
Tehnički
tomovzo666:
zanima me, kakvih problema na tehnickom mozes imati, ako nemas blokade
junior:
ako ne smatras problem ne prolaz na tehnickom, onda nikakvih :)
zolaSR:
--- Citat: tomovzo666 - 30 Ožujak, 2011, 10:25:25 ---zanima me, kakvih problema na tehnickom mozes imati, ako nemas blokade
--- Kraj citata ---
malo ''poticaja'' u prometnu i neces imati problema :icon_thumright:
Trinad:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Ožujak, 2011, 16:48:32 ---Pa i poklopac variomata je ispravan izraz, a najtocniji bi bio poklopac prijenosa
--- Kraj citata ---
--- Citat: Luka 0101 - 28 Ožujak, 2011, 22:49:10 ---inace to se zove poklopac varomata..
rijec dekl je preuzeta rijec iz njemackog rijecnika pravilnog naziva deckel sto znaci poklopac.. Ne nuzno poklopac variomata?
Jel se sad osjecas glup a? ;D
--- Kraj citata ---
Lijepo si to obrazložio :icon_thumright:
Deklo u pravilu govore ljudi iz sjeverne hrvatske, zg,slavonija. Isto kao i za getribu i tome sličnim germanizmima kojima obiluje sjeverna hr. Na moru govore uglavnom poklopac. Za deklo sam prvi put u životu čuo na internetu ;D
Jel ima netko R-a ili streetfightera sa skinutim zadnjim nosačem tablice, jel imo tko kakvih sranja na tehničkom zbog toga?
Jump33r:
--- Citat: Trinad - 30 Ožujak, 2011, 16:24:31 ---Lijepo si to obrazložio :icon_thumright:
Deklo u pravilu govore ljudi iz sjeverne hrvatske, zg,slavonija. Isto kao i za getribu i tome sličnim germanizmima kojima obiluje sjeverna hr. Na moru govore uglavnom poklopac. Za deklo sam prvi put u životu čuo na internetu ;D
Jel ima netko R-a ili streetfightera sa skinutim zadnjim nosačem tablice, jel imo tko kakvih sranja na tehničkom zbog toga?
--- Kraj citata ---
Sa ovin dijelon se nebi bas slozija. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju