Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (42/154) > >>

3alfa3:

--- Citat: tomovzo666 - 30 Ožujak, 2011, 10:25:25 ---zanima me, kakvih problema na tehnickom mozes imati, ako nemas blokade

--- Kraj citata ---

Blokadu ne trebas imat. Ali isto tako, skuter na valjcima ne smije moci razvit brzinu vecu od 55 km/h

tomovzo666:

--- Citat: junior - 30 Ožujak, 2011, 14:48:39 ---ako ne smatras problem ne prolaz na tehnickom, onda nikakvih :)

--- Kraj citata ---
ma imam ti prijatelja tamo na tehnickom,tak da nije problem dodjem kad on radi i prolazim,
vec pitam ovako bezveze,da znnam sta bi bilo da nemam lika tamo,hvala

tomovzo666:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Ožujak, 2011, 20:15:03 ---Blokadu ne trebas imat. Ali isto tako, skuter na valjcima ne smije moci razvit brzinu vecu od 55 km/h

--- Kraj citata ---
nema blokade ali ide i vise od 90

wonderkid:

--- Citat: tomovzo666 - 31 Ožujak, 2011, 01:10:41 ---nema blokade ali ide i vise od 90

--- Kraj citata ---
i kaj se cudis onda,nema prolaska i bok,mislim za tebe ima kad ides preko frenda

Trinad:
Bilo jučer na RTL danas, kao reportaža o početku sezone za mopede i motocikle, pa kao panduri zaustavljali motore. Prvi motor koji je zaustavio kao dobio USB stik jer je imao kacigu, pa onda zaustavio jedan skuter, isfurao lijepo prijenosne valjke... i voila...too much. On je dobio stik u dupe i 700 ćuna kazne :icon_biggrin:
Bem im selo njima i valjcima  :BangHead:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju