Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (40/154) > >>

Luka 0101:

--- Citat: Jump33r - 28 Ožujak, 2011, 16:43:48 ---Inace to na sta ti mislis ti se zove DEKLO.  :happy8:

--- Kraj citata ---
inace to se zove poklopac varomata..
rijec dekl je preuzeta rijec iz njemackog rijecnika pravilnog naziva deckel sto znaci poklopac.. Ne nuzno poklopac variomata?
Jel se sad osjecas glup a? ;D

Iwo SR Tuono:
Mene tip nije pustio na tehničkom zbog tablice na deklu -.-

al je rekao da stavim prije nego sam otvorio papire, tako da sam doma se vratio stavio i prošao

jebu nas bezveze

Bokygs:
Ja kad sam nedavno isao registrirati 125icu,lik mi je samo poslikao motor i gotovo.
Nije gledao niti svjetla,zmige,broj sasije,nista,samo uslikao i gotovo :laughing7:

speed:

--- Citat: Bokygs - 29 Ožujak, 2011, 01:30:19 ---Ja kad sam nedavno isao registrirati 125icu,lik mi je samo poslikao motor i gotovo.
Nije gledao niti svjetla,zmige,broj sasije,nista,samo uslikao i gotovo :laughing7:

--- Kraj citata ---
ni meni na runneru,smao na ovim malim prdekalicama provjeravaju sve zivo

Jump33r:

--- Citat: Luka 0101 - 28 Ožujak, 2011, 22:49:10 ---inace to se zove poklopac varomata..
rijec dekl je preuzeta rijec iz njemackog rijecnika pravilnog naziva deckel sto znaci poklopac.. Ne nuzno poklopac variomata?
Jel se sad osjecas glup a? ;D

--- Kraj citata ---

Ma nisan bas, sad mi je ono neki totalno disco shit jeben osjecaj.
Inace mi je hrv. bija najdrazi predmet u skoli, zato van mnogo hvala na ovom slikovitom prikazu hrvatskog pravopisa.
Alfa falija si, ima tu vise kombinacija.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju