Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup vaseg skutera

<< < (23/135) > >>

PROOF:
giz zasto nebi uzeo skuter?? imat ces jos jedan skuter za sprdanciju :) ili prodas i imas ciste pare.... :toothy12: :toothy12:

Giz:

--- Citat: PROOF - 23 Kolovoz, 2009, 00:01:12 ---giz zasto nebi uzeo skuter?? imat ces jos jedan skuter za sprdanciju :) ili prodas i imas ciste pare.... :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

A bit če da ču morati... Pink slips,a?  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

SlowRider:
sto se tice setupa i brzine na koji se Giz okomio... za 100-tku po gpsu ti treba dobar midrace setup na takvoj masini, s tim da bi vjerojatno islo jos malo gore ako se posveti paznja nekim detaljima. Recimo moj base setup minarelli lc ide 98.1km/h i treba tu puno truda (ne novaca) uloziti, s tim da setup ima optimalne komponente, nije tuning  :toothy3:

Mjerenje top speeda ovisi o mnogo faktora, a jedan koji je vrlo bitan je temp. prijenosa, ja sam isprobavao dok prijenos nije bio ugrijan, sto znaci promjenu brzine...

frenky:
skuter            :qunigqi (po nekim suzukijeva masina,al nije bitno)
auspuh           :serijski
termo grupa    :serijala
radilica          :serijala(makar sad ide druga unutra,isto serijala  :laughing3: )
variomat        :od aprilie sr 50
kvacilo           :od aprilie sr,s polutkama od neke honde
karburator      :serijala (mikuni)
dizna             :60
filter zraka      :malossi red sponge
rolice             :gianelli 4,5 gr
federi  kvačila  :serijala
centralni feder :bijeli malossi
getriba           :serijala
polutke           :od neke honde
remen            :serijski
ostalo            :nista. sve ostalo serijala

PROOF:

--- Citat: Giz - 23 Kolovoz, 2009, 00:02:33 ---A bit če da ču morati... Pink slips,a?  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
je nego.... ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju