Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup vaseg skutera

<< < (22/135) > >>

cameosb:
malossi kit 70 (nije prosirivan na specijale)
delorto 17,5 el čok
dizna 82
ler dizna 32
prirubnica serijska + malossi karbonske lamelice
malossi multivar + role 4,5 g dr.pulley
serijski primar i sekundar
serijsko kvačilo,zvono, polutke..
zute oprugice malossi
centralni bijeli onaj kraci (mislim polinijev)
radilica neznam koja je (na klipnjači piše rocket ali niko na forumu nezna o kojoj je riječ ali nema lufta.)
corteco semerinzi
polini 4race

ja 85kg,115-120kmh po satu

mica_runner:
skuter            : SR 50 R
auspuh           : Leo Vince ZX
termo grupa    : serijska
radilica          :  serijska
variomat        : Malossi
kvacilo           :  serijsko
karburator      :  serijsko (17,5)
dizna             : 68
filter zraka      :  serijski
rolice             : 6,5
federi  kvačila  :  serijski
centralni feder : bijeli
getriba           : serijska
polutke           : serijske
remen            : serijski
ostalo            : TP CDI,Aprilia plinski amortizer :)

maarko007:

--- Citat: charnel - 31 Ožujak, 2009, 23:08:24 ---skuter            :Piaggio nrg mc2
auspuh           :Leovince RR
termo grupa    :Malossi sport 70
variomat        :Malossi multivar 2000
kvacilo           :serijsko
karburator      :Dellorto 17.5 (malossi)
dizna             :82
filter zraka      :Malossi red sponge
rolice             :5.5g
federi  kvačila  :serijski
centralni feder :malossi ljubičasti+torsion control
getriba           :serijska
remen            :Malossi kevlar
radilica           :Top performances
polutke          :serijske nrg mc3

106km/h gps

--- Kraj citata ---

jel mi mozes nabaviti polovni rr,ja bi ga kupio???hvala

Resident-Bj:

--- Citat: Giz - 06 Kolovoz, 2009, 23:35:00 ---Je, 800 najmanje.  :laughing7:

NHF ostalima ali stvarno mi ide na živce kako svi idu 300 na sat sa tim serijalama.
Dajte si baždarite tacho!  :help:

--- Kraj citata ---

brate ,ako nevjerujes dodi pa probaj , mjerimo sa autom , nikakvim gps-ovima ili tehnickim pregledima , znaci ravnamo se po autu koji ti izaberes , ako nejde kako sam napisao ja ti ga poklonim , povedi sa sobom svjedoke ako hoces , da nebi bilo nisam znao , samo moras reci sta ti dajes ako sam ja u pravu ... !!!!!!!  :notworthy:

Giz:

--- Citat: Resident-Bj - 22 Kolovoz, 2009, 22:00:09 ---
brate ,ako nevjerujes dodi pa probaj , mjerimo sa autom , nikakvim gps-ovima ili tehnickim pregledima , znaci ravnamo se po autu koji ti izaberes , ako nejde kako sam napisao ja ti ga poklonim , povedi sa sobom svjedoke ako hoces , da nebi bilo nisam znao , samo moras reci sta ti dajes ako sam ja u pravu ... !!!!!!!  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Deal... u subotu sam u Bj, idem po svoj auto nakon 2.5 mjeseca slaganja kod frenda pored autobusnog kolodvora.
S obzirom da je tebi toliko stalo da ti scoot ide 95 :laughing3: ja ne dajem ništa. Niti mi ne treba scoot koji sa serijalom ide 95 jer mi to zvuči kao Alisa u zemlji čudesa.

Al da, drage volje ču te posramiti kad si več tako "velik" pa mogu i dokumentirati tu tvoju vožnju. Čak ču te i probati pratiti iz svog vozila makar, morati češ malo sporije pošto moj auto teže navlači toliko....

Ok. A sad ozbiljno.
Aj nebudi smiješan... Pa smiju ti se ljudi na takve izjave.  :laughing6: :laughing3: :laughing11:

EDIT:
Sad sam opet pročitao post. I polomio se opet od smijeha. Evo, za ozbiljno ču doletiti u subotu jer idem po auto pa se javim da potvrdimo tih tvojih 95.
Evo, moj auto ima varijabilno namještanje cajgera pa ču ti pomoči da "potvrdimo" tih tvojih 95..... Niz Velebit!  :laughing9: :laughing7: :laughing7:

EDIT 2:
Ti drage volje GPS kao dogovoreni standard zamjenjuješ za cajger vozila? Kojeg vozila? Zaprežnog vozila?  :toothy12: :icon_biggrin:

2 Modovi: znam da sam odvratan. Al nemogu izdržati. No evo, obečajem da neču dalje.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju