1.najbolja ti je opcija kit i variomat!!!ali ako kupis jedno i drugo onda se tu povlace i drugi djelovi koji vise nisu dovoljno jaki za to......npr kvacilo koje ce biti izlozeno vecem naprezanu i brzo se potrosi......zvono ti poplavi nakon nekih 500km......ako mislis kupit vario imat ces linearnije ubrzanje......a ako hoces nesto vise snage kupi kit i to ti je to!
2.gubis garanciju ako ti samo oni vide da si nesto drko po skutu a kako nebi kad vide da si stavio drugi cilindar(kit)
3.seriski karb je premali......trebas ga mjenjat sa dell17.5 najmanje......ako neces da ti to sve skupa zacvika.....jer ako stavis kit motor ce se vise grijat a posto je to zracnjak on se hladi i pomocu karba pa bi i to trebo zamjenit..
nadam se da razumijes!
zadovoljan sam sa snagom, meni netreba više od ovog sad, ali bi htio povećat max. brzinu na 80-85. sada ide 70-75, super ubrzava i taman mi fali malo krajnje da ne smetam na ljubljanskoj di se vozim po 15-20 km u komadu.
nemam toliki buđet da to sve promjenim, kako bi kit funkcionirao optimalno.
pa dali bi mi vario mogao utjecati na krajnju brzinu? recimo neki malosijev multivar.
I, dali netko zna koji variomat paše na lunu?