Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio,setup->preporuka i jos neka pitanjca uvezi ranera...hh

<< < (10/12) > >>

giannelli:
za boju najbolje odi vidit u profi sopa kod mercante centra i pogledaj u katalog boja pa izaberi, to kad budes isao lakirat, dzaba ti je sve unaprijed. :D

VideRR:
okok...tamo sam kupovo i za aeroxa  :angry9:

VideRR:
opet pitanje...jeli mi moze ko rec kakva je razlika izmedu

-plini sprt
-malossi sport
-top preformance trophy

Koliko se moze prec s njima za svakom da mi napisete,naravno da se motor pazi,uljeva dobro ulje i da se grije,koji ima najbolje tajminge(polini)neki kazu

eto fala unaprijed

seba:
napisao sam ti vec da polini ima. svi bi trebali imati isti vijek trajanja posto su jako jako slicni kitevi
i napisao sam ti kolko mozes prijec,jako puno ako pazis i grijes ga. skoro pa ko i serijala,imas par ljudi na forumu kojima jako dugo traje takva vrsta kita

rolly:
A svako preferira  neku marku,al svi su slični...mogu oni izdržat i 20000 km bez diranja,al ljudi prčkaju,ne stavljaju uvijek pravo ulje,ne zagrijavaju dovoljno kit pa bi se karike trebale mijenjat svakih 10000 km ili po potrebi,al po meni je nekako top trophy najtrajniji,malossijem sam razočaran,a polini je po meni najbolja marka što se tiče kiteva,sad imam polini sport i sve najbolje mislim o tom kitu ipreporučam ga svakom :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju