Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio,setup->preporuka i jos neka pitanjca uvezi ranera...hh
Drnda:
dobro ti to provjeri prvo, jeli rama ok, jel ukraden,kakvo je stanje dijelova...
giannelli:
--- Citat: VideRR - 03 Travanj, 2009, 13:20:11 ---Jeli se ispalti uzet runerra 2004godina,neregistriran,lose skroz olakiran,novi tp trophy na njemu preso 50ccm i nova radilica tp trophy isto 50km i semerinzi i lezajevi i pumpa vodena,samo bez auspuha
Ja mislim da je to jedna pre dobra ponuda za 2500kn
--- Kraj citata ---
prodava ti sime crvlje, moras ga ti znat, isto iz mokosice za 2500-3000kn, koliko sam ga ja shvatio sve serijsko. mjenjo on masinu, prije nekoliko, stavio isto pjađo s manje km. :S
runner.
seba:
kad malo bolje razmislis nije bas tako ni jeftin taj runner. jos treba ulozit dosta para u njega,a i pitanje je jel kit i radilica imaju 50km
Drnda:
prije 50 000 km nego 50 , tko je lud staviti kit i ni razraditi ga i prodati sve
VideRR:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Travanj, 2009, 15:06:53 ---prije 50 000 km nego 50 , tko je lud staviti kit i ni razraditi ga i prodati sve
--- Kraj citata ---
Ma jest stvarno provjerio sam...nebi me lik zaj#bo...a to za simin motor je u qurcu znam ja koji je to motor vozio sam...motor nije ukraden covjek je prvi vlasnik ima papire i sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju