Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio,setup->preporuka i jos neka pitanjca uvezi ranera...hh
VideRR:
kit:
CYLINDER KIT 70CC MALOSSI SPORT
karburator:
MALOSSI CARB-KIT 19MM....ili seriski 17.5?? Jeli velika razlika u potrosnji??
filter zraka:
AIR FILTER INSERTS MALOSSI SPORT...
usis:
REEDBLOCK MALOSSI MHR
radilica:
POLINI S PLAVIM POLUTKAMA
variomat:
MALOSSI 2000
kvacilo i zvono:
MALOSSI DELTA
.....I na kraju koji bi mi se auspuh najbolje slagao uz ovaj setuv,vaznan mi je start a i da ima dobru konacnu...naravno ovaj setap da je savrsteno namjesten i podođen
KOliko bi mi mogo motor prijec km.....kad bi se sve radilo po propisima :toothy9: mislim da ga ljepo grijem i ne patim kad je hladan
seba:
ja bi uzeo mhr replicu,stavio gore narda,karb 19 bi stavio,i ovo ostalo sta si napisao,mozda bi stavio ipak deltu umjeso fly.
a sa sportom bi trebao napravit nekih 10-15tkm sigurno,ali opet ovisi kako ga vozis i zagrijavas. na sportu imas jos i specijale za radit
Bose1990:
JA BI OSTAVIJA SPORT 70CCM, KARB 19, RED SPONGE, MULTIVAR, DELTA A NE FLY, I USIS I RADILICU BI OSTAVIJA AKO VEC OCES DA SVE BUDE OD MALOSSI-A
Drnda:
deltu, a ne fly, nardo spuh, mhr replica kit, 19 karb, multivar, gljivu spuzvastu,usis stavis stage6 neces nesto ogromno dobiti jer je malossi,a ta radilica je ok, iako za taj setup se more i slabija mislim
VideRR:
znam znam...a kako bi radio s yasuni r,koliko bi mogo prec km s mhr replicom jer mi sad too nije za neke trke nego za svakidasnju voznju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju