Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio,setup->preporuka i jos neka pitanjca uvezi ranera...hh
seba:
--- Citat: VideRR - 31 Ožujak, 2009, 16:20:12 ---a ne po kvaliteti govorim jeli tako....a kakva je po kvaliteti stage 6 naprema mhr-ovoj
--- Kraj citata ---
po kvalitti bi trebala bit malossi bolja,ali za tvoj setup je dosta i stage6,ja bi ju bar kupio sebi. sa malossijevom bi bilo jos bolje,ali vec sam ti rekao kako bi ja narpavio
giannelli:
--- Citat: VideRR - 31 Ožujak, 2009, 16:20:12 ---a ne po kvaliteti govorim jeli tako....a kakva je po kvaliteti stage 6 naprema mhr-ovoj
--- Kraj citata ---
kit malossi sport 70ccm
17,5dellorto (19)
yasuni R
top performans s plavim polutkama
variomat malossi 2000
kevlar
i od para sta ti ostane od carba i radilice das cilindar na preradu, jer malossi sport nije toliko jak kit da ti treba neka fensi smesni rejsing radilica, tp moze vrtit do 13.000 pa moze i preradeni kit izdrzat, isto s obzirom jacine kita moze i 17,5 carb, pa kasnije uzmes deltu i carb, al 17,5 je dosta iako nije bolje, ili ako imas para uzems odma, posto vidim da uzimas polovni.
a yasuni r nece toliko kidat cilindar tak da ti moze izdurat. to bi ja napravio.
VideRR:
sad sam nes tako i razmisljo.....ali ovaj karb sto cu uzet dat ce mi ga lik za male pare jer mi je dobar prijatelj i karb je nov nije niti malo vozen motor s njime mozda koji km jos je rucni cok
giannelli:
znam ja tog lika. :icon_biggrin:
onda uzmi 19carb, bolje za setup, ja sam cisto razmisljao o 17,5 radi financijske strane, ali bolje sad ulozit da si kasnije miran.
VideRR:
ok....jedva cekam runera :toothy10: :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7: :confused5: :binkybaby: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju