Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner - Nece da upali!Update 2str.!

<< < (3/5) > >>

Rossi:
a karb je nov jbg....prvi put upalio motor snjim...nemoze biti da je do njega...

Crazy Kuree:
a latice smiju i zijevat to se provjeri tak šta uzmeš usis i udahneš kroz njega ako ne pušta zrak tj ak nemoreš vuć zrak kod njega onda valja i može upalit

Rossi:
provjerio sam usis tako i on savrseno funkcionise ..karb je novi...znaci nije do karba ,dizna 82 ..nije prevelika..chok normalno radi ...ugasen manualni ..nije ni do toga...jedino sto mi ostaje je vakum ventil....jer ja uzeo namjerno skino crijevo ,,,pola litra goriva mi iscurilo..i jos nastavilo curit....vratio na karb ...ono ovamo pocelo na airbox izlazit....meni jedino pada na pamet da ne vakum ventil...ako ko ima drugu ideju sta je nek kaze...i gledam ovaj vakum ventili nesto mi velik ...ako je to ono ispod rezervoara....ja sam konto to nesto malo...

Aleks:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Travanj, 2009, 00:50:02 ---a latice smiju i zijevat to se provjeri tak šta uzmeš usis i udahneš kroz njega ako ne pušta zrak tj ak nemoreš vuć zrak kod njega onda valja i može upalit

--- Kraj citata ---

Znaci tako se moze provjerit dali je usis ispravan? Ja sam stavio karbonske lamelice sto sam imao od prije, svaka je imala oko 0.5mm razmaka, pa sam vratio serijske metalne. I btw, jel bitno na koju stranu okrenem karbonske?  Na jednoj strani pise "polini", a druga strana je bez natpisa.

luna500rr:
je on se nalazi ispod rezervara. unj ti idu dvije cjevi. obicno je donjacjev za vakum a gornja od goriva. ako istekas oba crjeva iz njega i gorivo ti nastane teci on ti je neispravan. ispravan ti je samo kada lagano udahnes na donje crjevo pa ti gorivo potece iz gornjeg. najbolje ti je da ga izvadis i stavis ko u tomosa da ga sam palis ili ako imas undertail stavis drugi vakuum ventil

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju