Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner - Nece da upali!Update 2str.!

<< < (2/5) > >>

duje87:

--- Citat: luna500rr - 30 Ožujak, 2009, 00:47:37 ---prvo vidi dali ti ima vode u karbu. onda vidi dali ti radi vakuum ventil. Moze biti da si zamjenijo cjevi vakuuma i dovoda goriva na karbu pa ti baca gorivo na filter

--- Kraj citata ---
:laughing6:

ucini ovo sta je vktr reka..nalij malo goriva u cilindar i zaverglaj,ako je sve spojeno kako treba,treba bi upalit,pa dodi vamo,pa cemo eliminirat jednu po jednu stvar zasto nije..
p.s. za osigurace..dobro razmisli..ako treba ja bi isa i kupit klijesta za stavit te osigurace,iako nisu potrebna,ima i drugih nacina za ubacit ih..i obavezno nove ne polovne osigurace,ja sna se jendon opeka s tin osiguracima,jedan je izletia i napravia povecu stetu na klipu..ne isplati se igrat s tin

duje87:

--- Citat: Chupsy - 30 Ožujak, 2009, 01:21:09 ---1. slabo vidiš
2. prazan akumulator
3. prati cijevčicu od benzina, ispod jaja točno ti se nalazi ako sjediš na vrhu sica! ako neradi ne propušta benzin ili obrnuto propušta ali ne zatvara
4. na zadnjim modelima runnera se lulica mijenja skupa sa kablom, ali bi je trebao moć odvrnuti iz bobine
5. jedina ideja koju imam je da imaš jedno 4 deci ulja viška u mašini i da nema teoretske šanse da upali ako si stavio toliko koliko si napisao
6. pretpostavljam da si stavio original osigurače, mogu i oni aku su ispravni i pravilno namontirani

7. kakva ti je svijećica kru te mazo???

--- Kraj citata ---

prvo pogledaj jel prazna baterija,ako je baterija dobra,pogledaj relej alnasera,prodrmaj ga malo ,moze i do njega bit

Rossi:
evo upalio je danas :) ...ima samo previse ulja i zato nije..uso malo u cilindar goriva cistog i zaverglo jedno 2 puta i upalio je ....malo radio..odzracio vodenu pumpu ,odzracio uljnu i sve super....hvala na odgovorima i savjetima...

Rossi:
evo danas malo izvuko napolje runnera upalio ...reko da probam i tako...i ugasim ja njega ...da upalim nece...verglam bez gasa ...chok iskljucen ..poslije 2 pokusaja ...posto sam airbox zavrno na 2 sarafa ..vidim curi iz airboxa gorivo..skinem ...puno goriva ....na sve strane u karbu puno goriva..pokusam upalit sa airboxom dole ..upali on ...vratim airbox ..ugasi se i nece upalit....skinem ja crijevo sa karba od benge...ma gorivo ide ko ludo...ostavis ga onako i ode ti sigurno sve iz rezervoara...to znaci da mi vakum ventili ne valja ?? cim ne zatvara dovod goriva kad se ugasi skut .....a nekad se desi i da nece nikako da pusti gorivo ...pa nemogu upalit...trebam 10 minuta verglat nebil povuko...isto se desavalo na serijali..ajde konto sam da vuse fals zrak ili karb nevalja..sad je sve to promjenjeno i siguran sam da ne vuse fals zrak..znaci jedino ostaje mi vakum ventil...gdje se on nalazi i kako se mjenja ?? jel to ono cudo ispod rezervoara u koje ide crijevo iz rezervoara i na drugom kraju crijevo od tog cuda do karba ??ili grijesim ???

Drnda:
da to je to sto si rekao.. u mene za pezoa u servisu je taj vakuum pipa 200 kn, u mene isto nije htijela raditi, i ja stavio i proradila, vjerojatno se natalozilo smeca  :dontknow:
uglavnom i da ona ne radi ok,, ne bi sjelo teci ako je karb ok, znaci da plovak ne zatvara, to je i meni bilo na phbg 19 pa sam onda onaj mali limic koji drzi plovak savijao lagano sve dok nije zatvarao normalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju