Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner - Nece da upali!Update 2str.!

<< < (4/5) > >>

Rossi:
to sam i konto ...ispod sjedista sebi sprovest vakum ventil rucni i gotovo....ili negdje kod karba ondje...vidit cu ,nesto da skontam ...

luna500rr:
mene za*ebava mali vakuum koji masina pravi pa sam si mislio staviti rucni ventil i provesti ga ispod sica ima neka mala rupa ili napraviti elektro ventil kao u ves masine samo ne od plastike

Rossi:
ovako..danas i juce sam malo skut zagrijavo i tako razradjivo oko zgrade na parkingu ..tek tako da ne stoji masina djabe do kse plastike ne urade...bice preko vikenda gotove sad....eh ...ovako...juce motor uplio sve extra..sjedo da probam gas motor nece ugusi se...sidjem pocne se gasit ja koliko god gas dam on se ugusi....dizna 82,karb 17.5 dellotro ali nije kao klasicni nego je identican onom iz malossi pakijranja znaci igla je A7 i klipic neznam koji meni se cini 60...ne znam sad tacno..uglavnom slowrider mi je reko da je identican malossijevom kad smo poredili ....igla je bila na 2 zazoru...vidim ja na airbox i na casicu ..tj cijeli karb pn je goriva ...jednostavno presauga...kontam vakum ventil....odem do frenda uzmem nov vakum..probbam isto...ocu da krenem karb se prepuni gorivom....danas uzmem...probam jendom isto...ugasim ,skinem karb...stavim iglu na prvu poziciju....upalim...motor radi savrseno...bez problema..krece normalno sve super..ugasim,upalim sve radi kako treba...cijeli da se voziko oko zgrada onak bez plastika...sve super....znaci jednsotavno motor mi se gusio radi previse benge !! jesam upravu po ovome sto se moze zakljucit iz napisanog ?? eh mene sad zanima sljedece...na ovaj setup....malossi sport 70,S6 hpc,Yasuni R,serijski usis,karb dellorto 17.5(igla A7,osigurac na prvoj poziciji,i klipic kao i u malossijevom sve)...airbox serijski sa redspoonge i izavdjena lulica...jel ova dizna premala sta vi mislite??ja nemam trenutno vece od 82....meni motor radi ok ovako koliko sam ga vozio nisam vise od pola gasa....i ok mi radi...sad sta vi mislite vase misljenje trebal veca ili ne??

Mr J:
ajde probaj za probu samo izvaditi spuzvu iz airboxa i upaliti skuter...

dino gp1:

--- Citat: Rossi - 03 Travanj, 2009, 23:48:34 ---jel ova dizna premala sta vi mislite??ja nemam trenutno vece od 82....meni motor radi ok ovako koliko sam ga vozio nisam vise od pola gasa....i ok mi radi...sad sta vi mislite vase misljenje trebal veca ili ne??

--- Kraj citata ---

Nije premala (imaš samo red sponge), probaj sa 74 ako imaš :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju