Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gle, kako je meni išao jedno vrijeme dobro i bio sam tak sretan.. Konačno ga uštelo Pohvalim se ja horvatu i veli on sam se veseli dok može.. Ja reko dobro, al kao zaš? Kaže horvat sjest će ti s vremenom sve na svoje u prijenosu i opet budeš imo rupu.. I eto tak i je Horvat
i u cemu je onda problem,al kad sam stavio org kvacilo nesto bolje ide
sta bi trebao po tebi horvat stavit da mi bude ok,sad gore imam org kvacilo al imam i fly doma sa bijelim federima,centralni bjeli je gore,multivar i funkyali znas o kakvoj se rupi radi jedva vuce kad dode na onu brzinu i ful su mali okretaji
Znam ja dobro kakva je to rupa.. Iam borbe s njom redovito Probat ću malossi polutkom pomičnom to riješit....
koj setup imas ti na roxu
Malossi multivar(4,5g role stage 6), Malossi fly kvačilo(bijeli, srednje tvrdi federčići), serijsko zvono, kevlar remen 16.2mm debeo.. Zx auspuh i sad ću na to dodat malossi torque, tu polutku.. Pa ćemo vidjet kak će se ponašat.. Ja se ''nadam'' gubitku rupe
koje su ti boje ti federici,jedino jos cu rolice probat stavit lakse jer one sta sam dobio sa multivarom od 7 su definitivno pre teske a onda mi je doneso sfx neke rolice al neznam od koliko su lakse su od ovih od 7 al cinimi se da su od 6i koliko ti ide skut s tim setupom
zivjela getriba...
kad se složi bilo kakav setup prijenosa prvih nekoliko desetaka km obično se motor prevrtava dok remen i rolice ne sjednu..ako ga štelaš tako da čim upali ide dobro, kasnije kad sjedne sve bude imao rupu..znači štelaj tako da se malo prevrtava i onda bude nakon 50-ak km sve ok..