Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (69/80) > >>

aragonY:

--- Citat: Intruder78 - 21 Studeni, 2017, 13:40:53 ---Razmišljam o uzimanju nekog 4t kineza 50cc i ubacit na njega 125/150 mašinu.Pa šta mislite o tome,da li bi imao problema sa policijom,iz BiH sam

--- Kraj citata ---

Nećeš imati problema nikakvih, samo nabaci mašinu i gas! (drž' se ograničenja)

Corector:
Sjecam se da su Zvonkeca spalili...

Jucer je opet bila akcija glede prekoracenja brzine na najvisem nadvoznjaku iznad Drziceve (iz smjera istoka prema NZGu), ogranicenje je 40kmh, a na Slavonskoj 70kmh i gore vas cekaju, a i bili su odmah ispod u smjeru West Side City-a.
Nakupila se fina kolona auta...

balki:
Neko je spominjo prolazak na žuto i da je dobio kaznu. ZOSP Čl59. kaže:

3) žuto svjetlo – upaljeno samostalno, znači da vozilo ne smije prijeći crtu zaustavljanja niti smije ući u raskrižje, ako se u trenutku kad se žuto svjetlo pojavi, nalazi na takvoj udaljenosti od prometnog svjetla da se može na siguran način zaustaviti.

Znači prigovor usmjeriš na način da se nisi mogao sigurno zaustaviti jer se svjetlo upalilo u trenutku ulaska u raskrižje i još kažeš da je iza tebe bio auto koji bi te udario da si išao naglo kočiti...

3alfa3:

--- Citat: Corector - 18 Ožujak, 2019, 12:42:45 ---Sjecam se da su Zvonkeca spalili...

Jucer je opet bila akcija glede prekoracenja brzine na najvisem nadvoznjaku iznad Drziceve (iz smjera istoka prema NZGu), ogranicenje je 40kmh, a na Slavonskoj 70kmh i gore vas cekaju, a i bili su odmah ispod u smjeru West Side City-a.
Nakupila se fina kolona auta...

--- Kraj citata ---

Kaj su kontrolirali (i sa cime), Drzicevu ili Slavonsku? Jer, po Slavonskoj sam junacki prosao na toj lokaciji :D

Corector:
Slavonska.

Sjebano je tih 40kmh... isto kao sto ti klepi kaznu ako ubrzas na 70kmh kod Sunca i ukljucis se na Slavonsku, jer je ogranicenje 50kmh u traci za ukljucivanke na slavonsu.

Gore na zavoju su bila barem 4 u prslicima, bio je i presretac ako sam dobro vidio. A odmah ispod njih (doslovno)jos jedna patrola i dvoje u prslucima, jer su ovi gore imali tronozac...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju