Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (66/80) > >>

Valent46:
U pi*ku materinu kud bas tolko :S..danas sam polozio za C kat,odem na policiju i kaze mi da nemogu dic za skuter jer nemam 18. i kaze da se taj zakon promjenio 2004.jbg ja sam mislio dam mogu dic ono za sta imam godine...a ocito nemogu:/

dellacorona:
Po gradu kada sam sa prijateljima,a i sam ponekad tu kršim sve haha,bas kao sto je rekao na pocetku teme naviknes se i po gradu meni je 80 normalno voziti  :toothy9:

Po naseljenim mjestima imao sam jednom nezgodu isao oko 40 i izleti mi dijete i da bi ga izbjegao u banderu .. isto kao da sam isao 300 km / h ,a ne 40 ..

Niti imam polozeno niti cu bacati pare a na kraju ove sezone polazem za auto a vrijede mi testovi i za motor .. a ne namjeravam prelaziti na nesto jace vec ovo srediti i to je to .. posto kod nas ne salju na te valjke i to u BiH ..

zvonkec92:
ja neču ni pisat kolko kršim propise jer znam da će se nač tu neki poštenjačina pa kenjat da sam budala i tak..

sekula2009:
ja već 5 i pol godina otkad vozim motor vozim bez vozačke. :toothy3:

GUGY:
Ma svi mi krsimo zakone i propise na ova ili onaj nacin.. mislim da nema vozaca ovdje koji nije u prekrsaju. Evo ja imam sve serijalu, uvijek kaciga, ne cugam, ne divljam ali scoot mi ide oko 70-75. a to je vec dosta za frku..

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju