Danas je bio prelijepi dan za vožnju, ali ja sam imao posla doma i nisam mogao sa ostalim MEGAPOPULARNIMA na đir. I budući da kod njih ne igra ulogu to da li se vozimo ili radimo nešto, dečki su se ponudili doć mi pomoći
Eto kako je to krenulo:
Nakon mukotrpnog kramp/lopata zanata, upalili smo pilu - ZETOR -6011- 1981. godina sa ful opremom i sa punom prikolicom cigli i zemlje krenuli u daleke krajeve naše šikare. Evo, da nebi netko pomislio da se ovako jedan fini dečko kao Dottore ne vozi u ovakvom vozilu, evo i dokaza od ove lude i nezaboravne vožnje:
Nakon grčevite vožnje u kojoj je dottore razbio glavu u kabini traktora, stigli smo i u halu gdje sam parkirao traktor i prikolicu. Tamo ih je očekivalo nešto čemu su se malo duže čudili. U prašini je stajala buba sa
homemade krovom:
Nakon toga je dottore ljutito u gumenim čizmama otišao tražiti mog aeroxa jer je već poludio od vožnje u traktoru i reko je da treba nešto za uživanciju
Nakon toga, Dottore je otišao sa mojim Roxom nekud u Zagreb, Luka je od jada pobjegao doma preko Save, a ja sam uzeo jadnog Stalkera i lutao ulicama prema Zagrebu tražeći dottorea. Odnosno j#be mi se za njega, meni je bilo žao mog Aeroxa koji je doživio klanje kod ovog luđaka
Nakon što sam uhvatio Dottorea kako sprobava krajnju na mom roxu, dao sam mu njegovu klamotu i uzeo sebi nazad svog ljubimca i od onda više nedam nikome ni blizu mog motora
Na putu nazad prema Samoboru, razišli smo se i putem sam sreo našeg člana 180fxr-a kojeg sam pozdravio, a on se u čudu pitao kaj ja radim sam u Zagrebu
I eto, stigli smo kod mene, pojeli jednu Jumbo picu, napili se koka kole i bili smo spremni za daljnju akciju. Dottore je naravno sve započeo sa svojim stalkerom
:
Budući da je došla i naša nova članica na forumu @kristina, napravili smo jedan đir do Podsuseda da zadnji puta ispratimo naše forumaše i još jednom zahvalimo na pomoći... Njezin malaguti je konačno dotaknuo magičnu peteroznamenkastu brojku
I onda je svizac zamotao čokoladu u omot