Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (12/75) > >>

Nikon:
ma ti si gusar iz omisa nema zime  :icon_biggrin:

StreetRunner:
ma on biće misli da ja neman vozačku i regu.E falija si stari moj,ja san položio odman jer motori su mi u krvi a za auto ću polagat jedino ako mi stari plati vozački.Regu također iman

LOOD:

--- Citat: StreetRunner - 05 Svibanj, 2007, 13:18:27 ---ma on biće misli da ja neman vozačku i regu.E falija si stari moj,ja san položio odman jer motori su mi u krvi a za auto ću polagat jedino ako mi stari plati vozački.Regu također iman

--- Kraj citata ---

Onda sam se ja nekaj zajeb**. SOrry

StreetRunner:

--- Citat: LOOD - 05 Svibanj, 2007, 14:26:46 ---
--- Citat: StreetRunner - 05 Svibanj, 2007, 13:18:27 ---ma on biće misli da ja neman vozačku i regu.E falija si stari moj,ja san položio odman jer motori su mi u krvi a za auto ću polagat jedino ako mi stari plati vozački.Regu također iman

--- Kraj citata ---

Onda sam se ja nekaj zajeb**. SOrry

--- Kraj citata ---
ma nebrigaj se ništa.Samo ti položi pa neš imat problema

StreetRunner:
evo jučer san ima zahebanu situaciju.

Išao ja u kladionicu sa skuterom(bez kacige) i prije skretanja za kladionicu bilo parkirano na pločniku auto Škoda Octavia bez ikakvih oznaka policiskih.I ja tako proša nisan se ni obazira previše auto ko auto i dođem ja do kladionice parkiram skuter kad iza mene trubi Škoda a u njoj pandur i s njime načelnik policije.On meni viče kroz prozor di je kaciga a ja samo pokaza na skuter i otišao dalje a oni se okrenili i otišli.

Jeli mi mogao pisati kakvu kaznu??????????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju