Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (11/75) > >>

Nikon:

--- Citat: LOOD - 03 Svibanj, 2007, 11:28:17 ---
--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povišenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, što mi na kraju najčešće donese plus.

--- Kraj citata ---

hmm lako je vama stat kad su vam registrirani motori i kako je u ducanu bio tako je sad i kod vas a jos uz to imate vozacku? (ovo su pretpostavke)

--- Kraj citata ---

pa sta vozis neregistriran motor jesi lud? to ti je osnovno registrirat i osigurat... najgora stvar ti se spucat sa neregistriranin i neosiguranin motoron..

a za vozacku vozis na svoj rizik.. mislin da ti je lakse dat 1500kn za a kategoriju nego 2000 policiji sta je nemas :dontknow:

Punisher:

--- Citat: Nikon - 03 Svibanj, 2007, 12:07:24 ---
--- Citat: LOOD - 03 Svibanj, 2007, 11:28:17 ---
--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povišenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, što mi na kraju najčešće donese plus.

--- Kraj citata ---

hmm lako je vama stat kad su vam registrirani motori i kako je u ducanu bio tako je sad i kod vas a jos uz to imate vozacku? (ovo su pretpostavke)

--- Kraj citata ---

pa sta vozis neregistriran motor jesi lud? to ti je osnovno registrirat i osigurat... najgora stvar ti se spucat sa neregistriranin i neosiguranin motoron..

a za vozacku vozis na svoj rizik.. mislin da ti je lakse dat 1500kn za a kategoriju nego 2000 policiji sta je nemas :dontknow:

--- Kraj citata ---
Slažem se... isto tako vrijedi za kacigu... jeli bolje dati 700kn za kaznu što ju ne nosiš ili kupiti sasvim solidnu integralku...  :toothy3:

LOOD:
Ma registriran mi je skut i imam kacigu jaknu rukavice samo sto nemam vozacku ali zavrsila su mi predavanja i pao sam jednom na ispitu iz propisa. Ali ja govorim iz StreetRunnerove perspektive jer on nema regu i sta ja znam sve ne.

Nikon:
pa neam je ni ja na skuteru lol grezo mi prepilat fast back ko djikan pa da ga nemas posli za registrirat i ako opali puno dana kise... nije krosulja :):)

tako da se ceka kupit neki polovni ili napravit undertail  :toothy10:

kad nemas vozacku voziiii puno pazljivije nego inace jer da te pokupi neko sta iz suprotnog smjera udje u tvoju traku ti si kriv jer nisi po propisu...

i ako te zaustavi policjot ni slucajno ne govori da si u auto skoli i sl. da ti jos ne zabrane vozit kad polozis lol

StreetRunner:

--- Citat: LOOD - 03 Svibanj, 2007, 21:15:27 ---Ma registriran mi je skut i imam kacigu jaknu rukavice samo sto nemam vozacku ali zavrsila su mi predavanja i pao sam jednom na ispitu iz propisa. Ali ja govorim iz StreetRunnerove perspektive jer on nema regu i sta ja znam sve ne.

--- Kraj citata ---
kakve moje perspektive,pojasni mi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju