Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (70/75) > >>

Deny:
Mene su zaustavljali vise puta u prekrsaju i stalno ista prica isprepadaju me da ce mi kazna biti velika(bukvalno vrijednost mog motora) drkaju me jos malo i onda puste stalno tako  :dontknow:

CoK:
dobro ovo sto ste napisali nema nikakve veze sa njegovim slucajem...on je dobio uplatnicu od 1000kn i zanima ga postupak

kakve veze ima sta su vas pustili  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: drift KING - 07 Studeni, 2010, 12:22:35 ---Mene su 2 puta zaustavili isto bez kacige,nema registracije,osiguranja,zmigavaca,nosaca tablice,vozacke i auspuha eto nije za pohvalu al u ta dva puta su me malo plašili i ja se pravio nevin tako da je sve super proslo a i sve policajce poznajem;-)uglavnom nikad nisam imao problema s kaznama;-):-)

--- Kraj citata ---

Znaci, trebao je imat i neregan skut bez nosaca tablice i vozacke i spuha pa bi prosao bez kazne?
Ili si se samo htio pohvalit?

luna500rr:
Ako se zelis po ljepu vremenu vozati sa skutom, ili vozaj neregan skut koji vrjedi manje od ijedne kazne, kad murja dodje bjezis...
Ili vozaj po ruznu vremenu skuter, po ljepom biciklu dok ne polozis...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: luna500rr - 07 Studeni, 2010, 13:14:16 ---Ako se zelis po ljepu vremenu vozati sa skutom, ili vozaj neregan skut koji vrjedi manje od ijedne kazne, kad murja dodje bjezis...
Ili vozaj po ruznu vremenu skuter, po ljepom biciklu dok ne polozis...

--- Kraj citata ---

Ja cekam da polozim za auto,pa cu moc i skuter vozit "po zakonu" da neidem sad bezveze..a one a1,a2 gluposti..da do 85te godine zivota nemogu vozim soma kubika..ma zajebi,to im necu nikad polozit  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju